Kategorier
Pasta, fersk
Pasta, fersk
Gnocchi m/ricotta & spinat 400g
Mamma Emma-serien er oppkalt etter eierens bestemor og er en hyllest til hennes verdier og tradisjonell matlaging, basert på rene råvarer.
Gnocchi m/Gorgonzola DOP 350g
Mamma Emma-serien er oppkalt etter eierens bestemor og er en hyllest til hennes verdier og tradisjonell matlaging, basert på rene råvarer.
Gnocchi m/Asiago DOP & porcini 350g
Mamma Emma-serien er oppkalt etter eierens bestemor og er en hyllest til hennes verdier og tradisjonell matlaging, basert på rene råvarer.
Gnocchi m/gresskar 400g
Mamma Emma-serien er oppkalt etter eierens bestemor og er en hyllest til hennes verdier og tradisjonell matlaging, basert på rene råvarer.
Gnocchi 500 gr
Den klassiske og populære italienske pastatypen er laget på poteter, og kan både stekes og kokes.
Cappelletti dalla Toscana 250 g
Cappelletti er en fylt pasta som minner om tortellini, men skiller seg i form og størrelse ved å være litt større.
Ravioli med toscansk trøffel 250 g
En stor, vakker og håndlaget raviolipute med et delikat og vakkert koordinert fyll av umiskjennelig trøffel og kremet ricotta.
Valentini Ravioli 250g
Stort mer italiensk kan det knapt bli; håndlaget ravioli med fyll i flaggets farger; rød, hvit, grønn - tomat, burrata, basilikum. En vakker og smakfull variant fra den toskanske pastakunstnerfamilien Valentini.
Ravioli med ricotta og spinat 250 g
En ravioliklassiker fra Valentini-familiens «pastaartister», som de gjerne kaller seg – med rette.