![Chistorra Juan Flores ca. 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/7f52ca2e88a246bd6e73b6b545b3255b-image.jpeg)
Kategorier
Ferske pølser
Ferske pølser
![Chistorra Juan Flores ca. 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/7f52ca2e88a246bd6e73b6b545b3255b-image.jpeg)
![Longaniza 250 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d3f0710ade12efb60e1bd4fdaabcd253-image.jpeg)
Longaniza 250 g
Longaniza "blanca" fra Juan Flores i Navarre. Longanizaen ligner på en chorizo, men i denne blanca-versjonen er den mer ren på smak og typisk krydret med bare salt, pepper og litt hvitløk, ikke med den karakteristiske pimentónen som kjennetegner chorizoen
![Chorizo Oreado 250 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/4d465e6eb81ae46cd14c78619068577c-image.jpeg)
Chorizo Oreado 250 g
Chorizo Oreado fra Embutidos Juan Flores, en av Spanias beste chorizoer.
![Chorizo Fresco Sra. Julia 440g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/299d58bcbe8b2de311be686e2e9d91a4-image.jpeg)
Chorizo Fresco Sra. Julia 440g
Chorizo Fresco er, som navnet antyder, frisk" i den forstand at den må tilberedes, for eksempel ved steking eller koking. Spanjolene liker selv å lage chorizo i vin. Tradisjonelt krydret, kjøttfull og rene ingredienser.
![Chorizo fresco Alejandro 250g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8c07972273698ee0a75756c8bbb3f00d-image.jpeg)
Chorizo fresco Alejandro 250g
Chorizero er yrket til en chorizo-maker og Alejandro er en av de beste i verden. Familien ønsker å holde alt så naturlig som mulig, så her brukes ingen konserveringsmidler, farger eller noen form for tilsetningsstoffer.
![Chorizo Fresco U-form 250 gr](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/da1d0456f5ab4bf74100c6ebf0a65fbd-image.jpeg)
Chorizo Fresco U-form 250 gr
Nydelig u-formet chorizo til koking eller steking. Passer til Paella, kokte retter, brunsj eller stekt og kuttet i staver.
![Chorizo Barbacoa 250g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d1d4299b2632bb81c2068f9cd63663f8-image.jpeg)
Chorizo Barbacoa 250g
Barbacoa = grill. Denne pølsen er spesiallaget for grilling eller steking. Alejandros griser går fritt rundt hele livet, og du kan smake kvaliteten på kjøttet. Denne pølsen egner seg også til brunsj, kokt i rødvin til aperitiff osv
![Chistorra picante, sterk 200g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/7c18c99bc4673956336aeb78b51fa2f8-image.jpeg)
Chistorra picante, sterk 200g
Chistorraen fra Alejandro er laget av Duroc-grisen blandet med Landrás. Alejandro har sin egen gård og velger de beste kjøttstykkene til produksjon. Balansen mellom kjøttets fine smak, den sterke pimentónen og saltet er uovertruffen.
![Chistorra, Alejandro 200g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/bde3f64bd6523658b3ac44695554ee2a-image.jpeg)
Chistorra, Alejandro 200g
Chistorraen fra Alejandro er laget av Duroc-grisen blandet med Landrás. Alejandro har sin egen gård og velger de beste kjøttstykkene til produksjon. Balansen mellom den fine smaken av kjøttet, pimentónen og saltet er uovertruffen.
![Salsiccia med fennikkel, 300g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/da70bd57fc51546d4892b25639158765-image.jpeg)
Salsiccia med fennikkel, 300g
Klassisk italiensk salsiccia med fennikel. Familiebedriften Lovison drives i dag av 4. generasjon siden grunnleggelsen i 1903. Alt kjøtt er fra lokale storfe fra Friuli-Venezia Giulia-regionen maks 20 km fra produksjonsstedet og behandles innen 2 timer et
![Salsiccia med hvitløk, 300g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/9c678a09d54a328db9973e3d03103a52-image.jpeg)
Salsiccia med hvitløk, 300g
Salsiccia smaksatt med mild hvitløk fra familieselskapet Lovison i Friuli. Alt kjøtt kommer fra lokalt storfe ikke mer enn 20 km fra produksjonsstedet og behandles senest 2 timer etter slakting.
![Salsiccia Piccante, 300g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/1ba5a867dec2a8732594f5a1c97ab56d-image.jpeg)
Salsiccia Piccante, 300g
Krydret salsiccia krydret med chili fra familieselskapet Lovison, som i dag drives av 4. generasjon.
![Salsiccia Classic, 300g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/e630bb1fa6fbd5c1d8b34c5473ab3246-image.jpeg)
Salsiccia Classic, 300g
Klassisk salsiccia fra familien Lovison, som har eksistert siden 1903. Alt kjøtt kommer fra Friuli maks 20 km fra produksjonsstedet og behandles senest to timer etter slakting.
![Salsiccia med ekte trøffel, ca 300g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/a418cd1b3f1d93bc807bb6b1d0880498-image.jpeg)
Salsiccia med ekte trøffel, ca 300g
Trøffelsalsiccia til grillen, pasta eller pizza etc. fra familieselskapet Lovison, drevet av 4. generasjon siden stiftelsen i 1903. Alle er laget av lokalt storfe fra Friuli maks 20 km fra produksjonsstedet og ikke mer enn to timer etter slakting.
![Salsiccia med Salvie, ca 300g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/4a3ad4302e5cd39eff653e29bc46d0b5-image.jpeg)
Salsiccia med Salvie, ca 300g
Salsiccia krydret med aromatisk salvie fra familieselskapet Lovison, drevet av 4. generasjon siden stiftelsen i 1903. Produsert av lokalt storfe fra Friuli maks 20 km fra produksjonsstedet.