Kategorier
Ferske pølser
Ferske pølser
Longaniza 250 g
Longaniza "blanca" fra Juan Flores i Navarre. Longanizaen ligner på en chorizo, men i denne blanca-versjonen er den mer ren på smak og typisk krydret med bare salt, pepper og litt hvitløk, ikke med den karakteristiske pimentónen som kjennetegner chorizoen
Chorizo Oreado 250 g
Chorizo Oreado fra Embutidos Juan Flores, en av Spanias beste chorizoer.
Chorizo Fresco Sra. Julia 440g
Chorizo Fresco er, som navnet antyder, frisk" i den forstand at den må tilberedes, for eksempel ved steking eller koking. Spanjolene liker selv å lage chorizo i vin. Tradisjonelt krydret, kjøttfull og rene ingredienser.
Chorizo fresco Alejandro 250g
Chorizero er yrket til en chorizo-maker og Alejandro er en av de beste i verden. Familien ønsker å holde alt så naturlig som mulig, så her brukes ingen konserveringsmidler, farger eller noen form for tilsetningsstoffer.
Chorizo Fresco U-form 250 gr
Nydelig u-formet chorizo til koking eller steking. Passer til Paella, kokte retter, brunsj eller stekt og kuttet i staver.
Chorizo Barbacoa 250g
Barbacoa = grill. Denne pølsen er spesiallaget for grilling eller steking. Alejandros griser går fritt rundt hele livet, og du kan smake kvaliteten på kjøttet. Denne pølsen egner seg også til brunsj, kokt i rødvin til aperitiff osv
Chistorra picante, sterk 200g
Chistorraen fra Alejandro er laget av Duroc-grisen blandet med Landrás. Alejandro har sin egen gård og velger de beste kjøttstykkene til produksjon. Balansen mellom kjøttets fine smak, den sterke pimentónen og saltet er uovertruffen.
Chistorra, Alejandro 200g
Chistorraen fra Alejandro er laget av Duroc-grisen blandet med Landrás. Alejandro har sin egen gård og velger de beste kjøttstykkene til produksjon. Balansen mellom den fine smaken av kjøttet, pimentónen og saltet er uovertruffen.
Salsiccia med fennikkel, 300g
Klassisk italiensk salsiccia med fennikel. Familiebedriften Lovison drives i dag av 4. generasjon siden grunnleggelsen i 1903. Alt kjøtt er fra lokale storfe fra Friuli-Venezia Giulia-regionen maks 20 km fra produksjonsstedet og behandles innen 2 timer et
Salsiccia med hvitløk, 300g
Salsiccia smaksatt med mild hvitløk fra familieselskapet Lovison i Friuli. Alt kjøtt kommer fra lokalt storfe ikke mer enn 20 km fra produksjonsstedet og behandles senest 2 timer etter slakting.
Salsiccia Piccante, 300g
Krydret salsiccia krydret med chili fra familieselskapet Lovison, som i dag drives av 4. generasjon.
Salsiccia Classic, 300g
Klassisk salsiccia fra familien Lovison, som har eksistert siden 1903. Alt kjøtt kommer fra Friuli maks 20 km fra produksjonsstedet og behandles senest to timer etter slakting.
Salsiccia med ekte trøffel, ca 300g
Trøffelsalsiccia til grillen, pasta eller pizza etc. fra familieselskapet Lovison, drevet av 4. generasjon siden stiftelsen i 1903. Alle er laget av lokalt storfe fra Friuli maks 20 km fra produksjonsstedet og ikke mer enn to timer etter slakting.
Salsiccia med Salvie, ca 300g
Salsiccia krydret med aromatisk salvie fra familieselskapet Lovison, drevet av 4. generasjon siden stiftelsen i 1903. Produsert av lokalt storfe fra Friuli maks 20 km fra produksjonsstedet.