Kategorier
Chevre
Chevre
Monte Enebro, Chevre, 1,5kg
Osten er lagret i penicillium roqueforti, som gir den en spennende skorpe. Den har en typisk geitrulls litt tørre kjerne og myke overflate, og smaken har bl.a. nydelige toner av nøtter.
Caprino Alta Langa 160 g
Pasteurisert fersk geitost med tett struktur og hvit svor, kremet og nøtteaktig på smak. Sylindrisk ca 7cm i diameter og 6cm høy. Serveres i romtemperatur.
Sainte-Maure de Touraine AOC, 250g
AOC fra 1990 fra Tours. Det som kjennetegner er et sugerør som går gjennom osten. Halmen fjernes før man begynner å kutte osten. Den har en frisk geiteduft med hint av nøtter.
Brunet 240 gr, geitost
Kremet geitost fra Piemonte med en behagelig mild og lett syrlig smak. Den har ru overflate og hvit kjerne.
Persillé de Chèvre ca. 1,3 kg
Blåmugggeitost fra gårdsmeieriet Ferme de la Tremblaye. Osten produseres utelukkende på gården med melk fra egne geiter, som beiter i Alpene i den lille byen La Boissière Ecole, rett ved Rambouillet-skogen.
Petit Pouligny St Pierre 150gr
AOC gårder. En ekte perle med kallenavnet Eiffeltårnets pyramide.
Selles sur Cher AOC 150gr.
Elfenbenshvit AOP-sertifisert ost fra upasteurisert geitemelk fra Selles-sur-Cher, derav navnet.
Rulo de Cabra Caprillice 1 kg
En rund og langstrakt ost som produseres i Alicante-området, av melken fra Murciano-Granadino-geiten. Myk på smak, ideell som aperitiff, sammen med ulike salater eller som dessert. Flott på ostebrettet.
Le Chevrot 200 g
Le Chevrot er laget av råmelk fra geiter på meieriet Sevre & Belle i Nouvelle-Aquitaine-regionen i det vestlige Frankrike.
Geiterull ca 1kg
100 % håndverk etter eldgamle tradisjoner. Modnet i ca. 2 uker, den har en litt rynket overflate og en veldig hvit og frisk ost som har de distinkte nyansene til geitost. Kan nytes som den er, i ostepaier, på pizza, i salat mm