Kategorier
Kittmodningsost
Kittmodningsost
Raclette Classic 6,7 kg
Sveitsisk klassisk raclette er en ekte bondeost og en spesialitet i seg selv.
Mini Mont d'Or 350g
Sesong fra midten av september til påske. Osten heter i daglig tale Vacherin. Den er laget av kumelk og selges i trekasser, hvor den modnes videre. Den har en rynket overflate og en nydelig kremet tekstur med mange smaksnyanser.
Morbier Extra 6,5 kg
En ny måte å tenke på Morbier-modning og ekspertisen fra Petite har tryllet frem denne ekstra modne versjonen av Morbier som er en delikat smaksopplevelse. Gress, nøtter, melk i fin harmoni og med nydelig dybde og lang ettersmak.
Morbier AOP råmelk ca. 7 kg
Morbier er en halvfast, kittmodnet ost produsert av upasteurisert kumelk. Denne morbieren er produsert av melk fra Jurafjellene. Stripen i midten av osten er aske fra vinstokkene.
Taleggio DOP ØKO 2,2 kg
Økologisk Taleggio DOP fra meieriet Arrigoni i Lombardia like ved dalen som Taleggio-osten er oppkalt etter.
Taleggio DOP ca 2,0 kg
Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk. Osten har hatt DOP status siden 1996 og blir produsert i Bergamo, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Milan,o Pavia, Treviso og Novara. Taleggio har vært produsert siden tidlig på 1300-tallet.
Taleggio DOP upast. 2 kg
Etter å ha modnet i 60 dager i naturlige grotter, har skorpen blitt litt rosa i fargen med synlig mikroflora på overflaten. Under skorpen er ostemassen jevn, myk og kremet, men blir gradvis mer smuldrende og tørr mot midten.
Stracktufo, Taleggio med trøffel 2 kg
Stracktufo fra Gildo Formaggio er noe så herlig som en Taleggio med trøffel.
Stracco Di Capra, 2 kg
Stracco di Capra fra meieriet Gildo Formaggio ligner på mange måter en klassisk Taleggio; produksjonsmetoden er stort sett den samme, men i stedet for kumelk brukes her geitemelk.
Grignola Robiola 400 g
Robiola er en kremaktig rødkittost med opprinnelse fra Langhe i Piemonte.
Epoisses AOP Germain 250g
Epoisse, en klassisk fransk, er en deilig, kremet ostemasse som lagres i Marc de Bourgogne i ca 3-5 uker, noe som gir den en lett aroma av ammoniakk og en fin karakteristisk smak.
Langres Germain AOP 180g
Langres er en smakfull kitost fra Champagne-Ardenne i Frankrike. Overflaten vaskes med salt og roucou (tørkede frø fra annatto-treet) tilsettes, som gir overflaten på osten dens røde farge.
Munster 125 g
Fin ost med den karakteristiske Munster-smaken. Dette er en pasteurisert versjon. Den kommer fra Val de Weiss i hjertet av Munster-distriktet nær Strasbourg. Den har en gul nesten rødlig overflate og en kremet konsistens med sure undertoner.
Raclette Seiler grottlagred 5 md. 6 kg
Grottelagret racletteklassiker fra Terroir Suisse er en prisvinnende sveitsisk spesialitet. Like godt smeltet over poteter, agurker og syltet løk som på et ostebrett. Kåret til Sveits beste Raclette seks ganger! Fri for tilsetningsstoffer. Lagret 4 mnd
Munster, rå melk, 800 g
Fin ost med den karakteristiske Munster-smaken. Dette er en råmelkversjon. Den kommer fra Val de Weiss i hjertet av Munster-distriktet nær Strasbourg.
Reblochon Fermier AOP 450 gr
Reblochon ble født på XIII århundre. Den er fra Savoy. Lagret i naturlige grotter i en høyde på 1000 - 1800 meter.