Kategorier
Salami, franske
Salami, franske
Saucisse droite seche 250 g
Helt klassisk fransk lufttørket pølse fra Jean Caby og Brocéliande. Den lange tynne pølsen er tradisjonelt grovhakket, kjøttfull og smaksatt med presisjon. Det brukes 162 gram kjøtt til 100 gram pølse.
Saucisson m/Cepes (Karl Johan) 250 g
Denne finhakkede pølsen er laget av fransk svinekjøtt (certifié le Porc Français) og fransk Karl Johan-sopp. Soppen er med på å fremheve det deilige kjøttet. Fransk håndverk fra Ardêche.
Salami Jesus ca 640 g
Jesus er en helt spesiell spesialitet. En virkelig vakker lufttørket pølse i sitt helt spesielle, rustikke, utdaterte design. Den er laget av franske griser av høy kvalitet av vår gode produsent Mayte, som også produserer vår Jambon de Bayonne.
Fransk Salami Pave Nature 2,5 kg
Klassisk fransk halvmåneformet salami kjent som Pavé på fransk. Denne er fra Broceliande, kjent for sine klassiske høykvalitets franske charcuterie.
Saucisson m/piment d'Espelette 250 g
Det brukes 143 gram kjøtt til 100 gram av denne pølsen med Piment d'Espelette AOC, som gir den en helt spesiell smak. Tørket i 5 - 6 uker i 1136m høyde.
Saucisson m/Nyons oliven 250g
Ardèche er regionen Sentral, Sør-Frankrike. Teyssier-familien startet produksjonen av charcuterie i 1871 og ligger midt i sentrum av Monts d'Ardeche regionalpark. Det brukes 132g kjøtt til 100g av pølsen. Med 8g Nyons AOC oliven blandet i farsen gir det e
Bâton IGP saucis. de l'Ardeche, ca 200g
Bâton: henspiller på formen og kan direkte oversettes til: stokk. 200 g.
Mini Chorizo sec 500 g
I disse små pølsene er de gode gamle franske tradisjoner for tørkede pølser og de beste spanske tradisjoner for chorizo forent i en meget harmonisk smaksopplevelelse. Man tar en til og en til - inntil posen er tom. Det er ca 70 stk minipølser i hver pose.
Rosette de Lyon LR 2,5 kg
Label Rouge er et kvalitetstegn i fransk charcuteri. Det er en garanti for at kjøttet kommer fra utvalgte dyr hvor de svært høye kravene til oppdrett, fôring etc.
Mini saucisse naturel 500 gr
En snackpølse som får alle andre til å bleke. Ren kjøttsmak med den typiske tørre smaken av fransk charcuterie på sitt beste. Rene produkter gir den ultimate smaksopplevelsen. Ca 70 stk pr pose
Mini saucisse Provencal 500 gr
Du tar et produkt av høy kvalitet og krydrer det med provençalske krydder og befinner deg plutselig ved Middelhavet og på ferie. En god opplevelse av harmoni og balanse mellom kjøttsmak og krydder.
Mini saucisse Parmesan 500 gr
Tørket pølse etter gamle franske tradisjoner, rullet i ekte parmesan. Harmonisk balanse mellom kjøtt og ost. Ca. 70 stk per pose.
Mini Saucisse Oliven 500 g
Franske grignotoner fra Broceliande - en av Frankrikes ledende pølseprodusenter. De små lufttørkede pølsene med høyt kjøttinnhold er i en klasse for seg når det kommer til smak og kvalitet.
Mini Saucisse sticks naturel 500 g
Fransk minipølse formet som slanke 'pinner' fra Broceliande - en av Frankrikes ledende pølseprodusenter.
Mini Saucisse Sticks Trøffel 500 g
Fransk minipølse formet som slanke 'pinner' fra Broceliande - en av Frankrikes ledende pølseprodusenter.
Mini Saucisse Sticks Oliven 500 g
Fransk minipølse formet som slanke 'pinner' fra Broceliande - en av Frankrikes ledende pølseprodusenter.
Mini Saucisse Trøffel 500 g
Franske grignotoner fra Broceliande - en av Frankrikes ledende pølseprodusenter.