Kategorier
Pasta, tørr
Pasta, tørr
Hjertepasta 5 smaker, 500g
Hjerter med fem smaker, pasta dell'Amore med tomat, spinat, mangold og gurkemeie
Farfalle fantasia triocolore italiane, 250g
Munter og livlig pastaform, spesielt laget for alle Italia-elskere.
Liguori Spaghetti No 3 IGP 500 g
Pastaen er laget av den fineste italienske durumhveten og rent vann fra Monti Lattari Regional Park, noe som gir en unik smaksprofil.
Liguori Bucatini No 6 IGP 500 g
Bucatini er tykkere enn tradisjonell spaghetti og har et hull i midten, perfekt for litt tykkere sauser.
Liguori Linguine No 7 IGP 500 g
Klassisk Linguine, perfekt til pesto og fiskeretter som "allo scoglio".
Liguori Casarecce No 27 IGP 500 g
Formen har siciliansk opprinnelse og den passer til de mest tradisjonelle sausene.
Liguori Penne Rigate No 43 IGP 500 g
Pastaen er laget av den fineste italienske durumhveten.
Liguori Rigatoni No 46 IGP 500 g
Her i rigatoni - en større variant av penne.
Liguori Pappardelle a nido No 210 IGP 500 g
Klassisk Parpadelle.
Liguori Lumaconi No 205 IGP 500 g
Tradisjonelt brukt i bakte pastaretter.
Spaghetti med chili 250 g
Sakte-tørket spaghetti med et snev av varme fra rød chili, peperoncino. Tall'Oro i Bari, Puglia i Sør-Italia produserer sine pastatyper etter eldgamle tradisjoner
Spaghetti med blekksprutblekk 250 g
Sakte og skånsomt tørket svart spaghetti fra Tall'Oro i Bari, Puglia
Tagliolina Porcini-sopp 250g
Den tynne flate båndpastaen Tagliolina med det rustikke utseendet er en typisk søritaliensk pasta.
Tagliolina med sitron 250g
Typisk båndpasta fra Puglia smaksatt med ren sitronsaft. Pastaen tørkes sakte og formes i kobberrør etter gamle tradisjoner. Produsenten Tarall'Oro i Bari har laget tradisjonell pasta siden 1982. Kok i ca. 8 minutter for al dente.
Trofie 400 g
Pastatypepokalen; en tynn avlang vridd pasta som bl.a. blir spist med pesto.
Strozzapreti Pasta, 400g, Martimucci
Strozzapreti; en avlang pasta med en liten fordypning fra langsgående bretting i midten og en deilig smidig konsistens.
Orecchiette pasta, 400g
Orecchiette betyr 'små ører'.
Fregola Sarda, medium 500g
Fra Sardinia er denne typiske pastaen en semulegrynepasta som består av små ujevne kuler.
Tortilla Española 500 gr
Tortilla Española er selve symbolet på spansk tapas. Denne klassiske varianten med løk og poteter er en selvfølge på spanske tapasbarer fra nord til sør og øst til vest. Passer til brunsj, tapas, snacks, lunsj, frokost og alle slags buffeer.