Kategorier
Mel og pizzabunn
Mel og pizzabunn
Pinsa Romana Di Marco Classic 1x230 g
Di Marcos Originale Pinsa Romana, bakt etter en godt bevart oppskrift av hvetemel, soyamel, rismel og surdeig, som får heve i 72 timer før den forstekes.
Pinsa Romana Glutenfri 1x250 g
Pinsa Romana glutenfri, bakt etter godt bevart oppskrift fra Di Marco basert på maisstivelse. Resultatet er en pinsa av høy kvalitet med en sprø overflate og myk innside, som beholder sin sprøhet lenge etter steking. Gluten- og laktosefri og vegansk.
Pinsa Romana Di Marco Snack 1x130 g
Di Marcos Originale Pinsa Romana, bakt etter en godt bevart oppskrift av hvetemel, soyamel, rismel og surdeig, som får heve i 72 timer før den forstekes.
Pizzabunn Italia 2 stk. 620 g
Profesjonelt bakt pizzabunn fra Siletti i Bari, Puglia. Basen er av klassisk napolitansk stil, som er mykere og litt tykkere enn den romerske motparten. Den måler 33 cm i diameter og det er to baser i denne pakken.
Pizzamel La Napoletana 1 kg
La Napoletana er en myk tipo 00 spesielt utviklet for den berømte og offisielle napolitanske pizzaen. Den er AVPN-godkjent av Associazione Verace Pizza Napoletana og har en løftestyrke på W310.
La Napoletana, Pizzamel 10kg
La Napoletana er et mykt 00-mel spesielt utviklet og godkjent for den verdenskjente Napoletana-pizzaen. (AVPN godkjent Verace Pizza Napoletana Association). Den har en styrke W310 for heving.
Grano Duro mel 25 kg
Finmalt durumhvete semulemel for klassisk italiensk brødbaking. Kan også brukes til pasta. Fra Molini Industriali i Modena.
Grano Duro mel 1 kg
Gran Duro. Italiensk durum hvetemel til pasta & brød
Farina 00 hvetemel Tipo 1 kg
Farina Tipo 00. Italiensk mel til brød & pizza.
Rugmel Surdeig, Terres de Margeride T170, 25 kg
Rugmel laget av rug dyrket i 700 meters høyde i Margeride i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i Frankrike.
Hvetemel, Farine de gruau T45 til brioche, croissanter og vienoiserie
Hvetemel i 25 kg sekk, spesielt egnet til brioche, croissanter og all slags "vienoiserie"=bakverk. Også egnet for håndverksbrødproduksjon.
Fransk hvetemel, Tradition Française "T65" 25kg
Type 65 French Tradition anbefales blant annet til baguette-baking¨. Er ideell for kald bearbeiding. Mel med 65% utnyttelse av kornet, velegnet til både brød og kaker
Farina 00 mel 25 kg
Farina Tipo 00. Italiensk mel til brød & pizza.
Capri Manitoba, pizza type "00" 5 kg
Det høye proteininnholdet gjør den ideell for sprø pizza og deiger med høy hydrering og hevetid over 24t. Protein 15 %
Capri 350, pizza type "00" 5kg
Spesielt anbefalt for napolitansk pizza og alle typer deig som krever middels hevetid (12 til 36 timer). Protein 13,5 %