Kategorier
Oliven
Oliven
Grønne oliven Nocellara 300 g
Nocellara er en strålende olivensort fra Belice-dalen sørvest på Sicilia. PUD-beskyttet under EU-lov og en vakker grønn, fast bordoliven med herlig sprøhet og friskhet samt akkurat passe mengde sødme og syre
Oliven, Bella Cerignola (Italias største oliven) 530 g glass
Nyt den alene som aperitiff, eller server den blant forretter. De fruktige, knasende olivenene av sorten "Bella di Cerignola" er blant de små store kjendisene i Italia. Med størrelsen 12-18 gram per oliven har den et høyt kjøttinnhold.
Taggiasca oliven uten sten 650 g
Roi er en liten produsent fra byen Badalucco nær Imperia i den norditalienske regionen Liguria. De spesialiserer seg på oliven og olivenoljer fra området, og familiebedriften fortsetter nå i 3. generasjon.
Oliven Mix Italia 2kg
Puglia i Sør-Italia er det største produksjonsområdet for oliven i Italia, og blandingen fra Azienda Agricola Fratepietro i Cerignola består av bl.a. av sortene Bella di Cerignola, Leccino og Peranzana. En nydelig blanding med god smak og fin konsistens.
Oliven sort, Bella di Cerignola 4,7l.
Bella di Cerignola – en stor, vakker og kjøttfull oliven med steiner. Denne sorte varianten er ikke farget, men bare høstet senere, hvor fargen har endret seg naturlig.
Grønn oliven Bella di Cerignola ØKO
Verdens største oliven – Bella di Cerignola – er en sprø, frisk og kjøttfull grønn oliven her i en økologisk variant fra Fratepietro i Puglia.
Sorte oliven i saltvann 3 kg
Taggiasche Olive Nere di Liguria Calvi. Små sorte oliven i saltlake, med stein. Drenert vekt 6kg.
Sorte oliven uten sten 2,8 kg
Olive Nere denocciolate. Sorte oliven uten stein i ekstra virgin olivenolje, ren gourmet. Drenert vekt 1,65 k ekstra virgin olivenolje.
Sorte oliven Calvi 360 gr
Taggiasca er en typisk olivensort fra Ponente i den vestlige delen av Liguria – spesielt i provinsen Imperia. Taggiasca har fått navnet sitt fra grensebyen Taggia, hvor den ble dyrket av munkene ved benediktinerklosteret.
Manzanilla oliven 300 gr
Manzanilla oliven kommer fra åkrene i Sevilla. Det er Spanias mest kjente oliven. Det er en veldig kjøttfull og mild oliven med en liten stein og en fin ren smak.
Gordal, grønne oliven 300 gr
ordal er en olivenart som stammer fra Sevilla- og Jaén-området. Gorda på spansk betyr tykk, det refererer til størrelsen på Gordal oliven. En stor, veldig rund oliven med noe syre som utvikles under gjæringen av frukten.
Gordal, grønne oliven 2,5 kg
Gordal oliven uten steiner 3,8 kg
Gordal er en oliventype som stammer fra Sevilla og Jaén-området. Gorda på spansk betyr tykk og det refererer til størrelsen på Gordal oliven. En stor, veldig rund oliven med noe syre som utvikles under gjæringen av frukten.
Manzanilla oliven 2,5 kg
Manzanilla-oliven fra åkrene ved Sevilla. Det er Spanias mest kjente oliven. Det er en veldig kjøttfull og mild oliven med liten stein og en fin ren smak.
Olivenmix fra Andalucia, 2,35 kg
Denne andalusiske blandingen inneholder Gordal, Verdial, Cornicabra, Zorzaleña og Arbequina. Tømt vekt 2,35 kg.
Grønne oliven Romanico 3 kg
Romanicos Arbequinas-oliven. Små grønne oliven i mildt saltvann. Tømt vekt 3,0 kg.
Gresk Olivenmix, 200g ØKO
Blanding av Kalamata og grønne oliven, økologiske.
Greske grønne oliven 200g ECO
En blanding av de beste grønne olivenene fra Hellas i en økologisk versjon. Tømt vekt: 200 g.
Kalamata 200gr ØKO
Disse Kalamata-olivene, kjent for de beste greske olivenene, i en økologisk versjon. Egenvekt: 205 g. Drenert vekt: 200 g.
Kalamata Oliven med sten 2,25 kg
Kalamata er en av Hellas viktigste olivensorter. Dette er svarte oliven, produsert i det sørlige Peloponnes og spesielt i Messinia og Laconia. Olivenens spesielle smak har gjort den til en delikatesse over hele verden. Svarte oliven med steiner.
Kalamata Oliven uten sten 2,25 kg
Kalamata er en av Hellas viktigste olivensorter. Dette er svarte oliven, produsert i det sørlige Peloponnes og spesielt i Messinia og Laconia. Olivenens spesielle smak har gjort den til en delikatesse over hele verden. Svarte oliven uten steiner.
Gresk olivenblanding 2,25 kg
En herlig blanding av de forskjellige greske olivensortene Kalamata, Amfissa, Halkidiki, Gaeta og Gordal. Hver eneste rene smak kommer frem, selv om de er plassert i en saus av sydlandske krydder. Ren smak av sol og sommer ved Middelhavet. Tømt vekt 2,27
Lucques, grønne oliven fra Provence 1 kg
La Lucque er anerkjent som de beste bord-olivene som finnes.
Picholine, oliven fra Provence 350g
Picholine er den største olivensorten typisk fra Provence i Sør-Frankrike. Oliven er fast med en ren smak, men litt salt. Nyt som den er, marinert eller naturlig, i salat eller varme retter. Drenert vekt 200g.
Lucques oliven 5 kg
La Lucque er anerkjent over hele verden som de beste bordolivene som finnes. Kokker og gastronomer over hele verden har falt for denne olivenvarianten, som har så mange smaksnyanser.
Nyons sorte oliven AOC 210 g
Disse myke og veldig smakfulle olivenene er tilberedt i henhold til den gamle Nyon-tradisjonen med kun salt og vann.