Kategorier
Spekeskinker
Spekeskinker
Prosciutto crudo al tartufo ca 7 kg
Verdens mest kjente skinke marinert og fylt med sort trøffel.
Prosciutto Roma spekeskinke 8 mnd. 2,5 kg
"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke - "blokk-skåret" fra Quinta Stagione i Parma. . Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen.
Prosciutto Roma1/4 ca 1,2kg
"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke - "blokk-skåret" fra Quinta Stagione i Parma. . Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen.
Prosciutto Roma spekeskinke ca 5 kg
"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke - fra Quinta Stagione i Parma. . Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen.
Parmaskinke DOP Gran Riserva 30 mnd. ca 8 kg
30 måneders Gran Riserva parmaskinke med mild og avrundet smak fra Zuarina i Langhirano. Skinken her er "addobbo", som betyr at den ikke er presset.
Parma DOP Ruliano 24 mnd, ca 7 kg
Ruliano er en familiebedrift i hjertet av Parma-provinsen, i Riano. Giuseppe og sønnen Daniele passer på de 70 000 skinkene som produseres hvert år. De har fått vurderingen av verdens beste parma fra kjente matkritikere, bl.a Edoardo Raspelli.
Parmaskinke ca 7 kg, 10 mnd
Ekte Parmaskinke med en vekt på ca. 6-7 kg. Skinken er lufttørket på tradisjonelt vis i minst 10 måneder etter århundrede gamle oppskrifter, men produseres i en av Italia's mest moderne fabrikker. Den har en kraftig lett salt kjøttsmak og er benfri.
Parma La Torre ca 7 kg
Benfri parmaskinke fra La Torre i Langhirano like utenfor Parma, som har spesialisert seg på å produsere Prosciutto di Parma DOP i mer enn 60 år.
San Daniele spekeskinke DOP 12 mnd. ca 7 kg
San Daniele er en liten begrenset og gjennomkontrollert produksjon av utsøkte skinker.
Prosciutto Toscano 10 mdr 8 kg
Å opprettholde Toscanas gamle tradisjoner er en ære for familien Jacomoni som gjenopptok disse tradisjoner for mer enn 40 år siden. Skinken har en vidunderlig smak med et snev av pepper. Den er modnet i minst 10 måneder og er benfri.
Fiocco, skinke/ Valtellina ca 2kg
Fiocco er sentrum av den benfrie skinken, hjertet av skinken. Den har en herlig smak, nesten søt. Lufttørket etter størrelse 4-6 måneder.
Iberico Bellota Puro spekeskinke, Monte Nevado. 32 mnd. U/ben ca 4,5kg
Iberico Puro de Bellota er en 100% renraset Iberico-gris.
5J Iberico Bellota u/ben, ca 3,5 kg
Det brukes 100 % iberisk skinke fra Jabugo, eikenøttbasert fôring i Montanera (fjell) perioden. Skinken har en intens duft.
5J Iberico m/ben 7 kg
5 Jotas er et av de mest kjente selskapene i Spania innen produksjon av Iberico Bellota. Sánchez Romero Carvajal-familien har produsert skinker i mer enn 125 år.
Iberico Bellota Capa Negra 4kg
Svartfotskinke av høyeste kvalitet og standard fra Capa Negra i Jabugo. Denne ibérico bellota skinken er 100 prosent ren pata Negra, og har dermed den sorte klassifiseringen, den høyeste oppnåelige.
Iberico Bellota 36 mdr 4,5 kg
Skinke fra den kjente Pata Negra-grisen, "Iberico Bellota", fra produsenten Jamones Segovia. Skinkens unike smak kommer av at grisene kun spiser eikenøtter i siste del av oppdrettsfasen. Skinken lufttørkes i minst 36 måneder og utbenes etter lagringen.
Iberico Bellota m/ben 7 kg
Den kjente Pata Negra-grisen (svartfotgris), som er nøye utvalgt blant Iberico-grisene sør-vest i Spania, og som i siste del av oppfeingsfasen løper fritt og lever utelukkende av de gamle. Skinken lufttørkes min. 24 måneder
Gran Serrano 16 mnd m/ben 7 kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket og lagret i ca. 16-18 måneder Skjær i veldig tynne skiver. Høy kvalitet og sterk smak fra en av Spanias toppprodusenter.
Gran Serrano 24 mdr. 6kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket, lagret ca. 16-18 måneder og deretter bein. Skjær i veldig tynne skiver. Høy kvalitet og sterk smak fra en av Spanias toppprodusenter.
Serrano Oro skinke 15 mnd, ca. 5 kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket og lagret i min. 12 måneder. Skjær i veldig tynne skiver. God kvalitet fra en av Spanias beste produsenter.
Serrano i skiver 500 gr
Spansk skinke fra åsene i Catalonia. Saltet, lufttørket og modnet ca. 9 måneder. Det er ca. 26 skiver i en pakke.
Serrano i block 15 mdr 5kg
Spansk skinke fra åsene i Catalonia. Saltet, lufttørket og modnet ca. 9 måneder. Skjær i veldig tynne skiver.
Mangalica skinke u/ben ca 4,5 kg
Mangalica er en helt spesiell gris med smakfullt kjøtt på grunn av fettinfiltrasjon under grisens oppvekst. Rasen er fra Ungarn, men har blitt gjenopptatt av spanske skinkeprodusenter da rasen holdt på å dø ut.
Mangalica, i skiver 500 g
Mangalica er en helt spesiell grisrase med smakfullt kjøtt, som skyldes marmorering av fett som dannes under grisens oppvekst.
Ibaiona Skinke u/ben, ca 7 kg
Ibaiona-skinken regnes som toppen av de baskiske skinkene. Modnet i 15 - 18 måneder i den rene luften i området, omgitt av Pyreneene. Eric Mayté velger grisene sine med omhu og blant frittgående dyr. Smaken er delikat og litt søt og nøtteaktig.
Bayonne skinke IGP 1/2 ca.3 kg
Denne skinken er modnet i 12 måneder.