Kategorier
Salami, italienske
Salami, italienske
Trøffelsalami, Toscana 160g
Når du sier Italia, må du også si trøffel. Her i en herlig lufttørket salami fra produsenten Sapori della Valdichiana – et familiedrevet slakteri i Toscana som bruker kun lokale dyr og tradisjonelt toskansk håndverk i produksjonen av sine fantastiske prod
Hvitløksalami, Toscana 160g
Direkte fra Toscana og den lille tradisjonelle familiebedriften Sapori della Valdichiana, kommer denne lufttørkede salamien laget etter klassiske toskanske tradisjoner og lett krydret med hvitløk.
Fennikelsalami, Toscana 160g
Fra den lille tradisjonelle toskanske familiebedriften Sapori della Valdichiana har vi denne fantastiske salamien krydret med villfennikel. Laget på tradisjonell toskansk måte og med en nydelig balansert smak.
Salametto Campagnolo 150 gr
En liten finhakket svinekjøttpølse med en mild, men fyldig kjøttsmak.. Små skiver med en mellomfast konsistens.Passer til antipasti,bufféen, som snacks, tilbehør til salaten, og i varme retter.
Mini Fennikelsalami 180 gr
Liten grovhakket toskansk salami krydret med villfennikelfrø og pepperkorn. Briciolona er en klassisk liten aromatisk fennikelpølse med en karakteristisk raffinert smak.
Savigni Salame Prosciutto, 0,5kg, ØKO
Denne salamien på skinke er intet unntak - utmerket, dyp og ren kjøttsmak smakt til f.eks. med hvit pepper. 60 dagers modning og håndlaget i klassisk Savigni-stil.
Savigni Villsvinsalami, ca 0,7kg, ØKO
Denne salamien er laget av 50 prosent villsvin og 50 prosent gris, som er smaksatt med rødvin, litt hvitløk, einebær, laurbærblad og nellik – smakfullt og balansert. Villsvinet er ikke økologisk, men resten er det.
Fennikelsalami, ca 2,5kg, ØKO
«Finocchiona» fra Savigni i Toscana er krydret med fennikelfrø og pepperkorn.
Trøffelsalami 400 gr
Salamien er snoret, ellers ville den sprekke av stolthet. Smaken er så intens og ettersmaken så lang at man ikke behøver å spise mange skiver. Kvalitet før kvantitet.
Villsvinsalami 500 gr
I området Maremma i Toscana lever det fremdeles vildsvin. Disse er basen for denne salamien som har en kraftig og delikat smak av det vilde livet. Skivene er mindre og konsistensen fast. En herlig og sjelden smaksopplevelse.
Finocchiona IGP 700 gr
Denne delikate pølsen hvor fennikelen behaglig sprer seg og fyller smaksløker er igjen et kunstverk fra familien Jacomoni og Sapori della Valdichiana. Tørket i minimum 30 dager.
Salsiccia Napoli Forte 600 gr
Grovhakket, lettrøkt pølse.U-form, som gir små¨skiver. Deilig sterk paprika smak,også kjent som Peperoni.Mellomfast i konsistensen. God til brød og ellers som tilbehør til varmretter og salater.
Salsiccia Napoli Piccante 500g
Hesteskoformet pølse. Middels hakk. Med jevn farge og sterk chilismak. Modnet ca. 40 dager. God til pizza, varme retter og som den er til pålegg, buffeter eller snacks. Den typiske Peperoni-pølsen.
Salame Rustico 800 gr
Navnet sier nesten alt. En grovhakket klassiker av svinekjøtt, smakssatt med urter og hvitvin. Ren og balansert kjøttsmak, god og fast konsistens. Fra Negroni i provinsen Verona, den italienske gastronomiske høyborgen rundt Bologna og Parma.
Napoli Dolce 1,1 kg
En snill utgave av Napoli Forte. En stor, halvfast, kjøttfull salami som smaker friskt og godt av kjøtt. Delig til godt brød, feks. som forrett, ellers fin til sandwich, buffet, piff i salaten. Topp produkt med mange anvendelsesmuligheter.
Romana salami 1,7 kg
Finhakket salami av svinekjøtt med store bacon fett stykker i.Den er flatpresset i fasongen, som gir store avlange skiver, med en tørr og kraftig smak.
Salame Cresponetto Fini 2,3 kg
Den riktige store italiener. Salami av svinekjøtt som gir store skiver. Mediumhakket med god, ikke for kraftig, smak.
Nostrano ca 2,5kg
Middels hakket salami. Modnet min. To måneder. Lett krydret, balansert med svært lite syre. Passer godt til alle charcuterietallerkener, buffet etc. Diameter 8 cm.
Milano Salame 3 kg
Finhakket salami produsert etter eldgamle tradisjoner. Modnet på min 2 måneder. Krydret smak, men balansert. God til charcuterietallerken, buffet etc. 10 cm i diameter.
Napoli Salame 2 kg
Grovhakket salami. Modnet min. 2 måneder ca. 9 cm i diameter. Typisk napolitansk pølse med krydder og et lite snev av røyk. Lav surhet. God til en charcuterietallerken, buffet osv
Paesano Piccante 2,5 kg
En stor utgave av Napoli/forte/peperoni. Meget store skiver. Deilig smak av sterk paprika med en mellomfast konsistens.Til sandwich, buffet, pølsebord og fin piff til varme retter.Stor salami til store porsjoner.
Salame Toscano Cinta ca 4 kg ØKO
Denne delikate, økologiske salamien er laget av ekte Cinta Senese-griser etter toskanske tradisjoner som kan spores tilbake til 1300-tallet. En fin pølse til enhver buffet, charcuterietallerken, sandwich etc
Spianata al tartufo (trøffelsalami), ca 2 kg
Smak av god italiensk salami, beriket med biter av sorte trøfler. Du vil garantert like denne delikatessen
Spinata Calabra Piccante, ca 2,0 kg
En spicy pølse fra calabria. Finmalt magert kjøtt smakssatt med calabrian chilies og krydder, fettet er ternet og blandet inn til slutt.
Spianata Calabra 1,6 kg
Denne spianata Calabra er piccante sterk. Typisk salami fra Calabria. Den har en fin smak, sterk uten å være for sterk og uten for mye syre. Veldig balansert.
Salame Subalpino (felino), ca 1 kg
Salame Subalpino er et av de mest verdsatte produktene i Subalpino salumificio, derav det tar navnet "Subalpino". Den er preget av en litt uregelmessig form på grunn av den naturlige foringen som den er stappet i. Håndbundet.
Spianata Romana, 2kg
Romana-salamien er kjent for sin firkantede form og for å ha rene lardobiter i kjøttmassen. Den har den typiske italienske salamismaken med en ekstra nyanse fra lardo. Annerledes og velsmakende.
Fennikelsalami 2 kg
Fra området rundt Firenze i Toscana kommer denne grovhakkete og velmodnet salami. Ville fennikkelfrø og pepper gir denne pølsen en raffinert smak. Konsistensen er fast til halvfast og gir normale store skiver. En praktful salami som bør skjæres tynn.
Il Goloso, hvitløkssalami 2,5kg
Hvitløksalami fra italiensk kjøtt, laget etter en toskansk oppskrift av vår leverandør Sapori della Valdichiana. Tørketid ca. 8 uker.
Salame Ventricina Piccante, ca 2,7kg
Salame Ventricina Piccante er ideell for de mest vågale ganer og elskere av sterke smaker.
Ventricina ca 2,8 kg
Grovhakket salami. Tilberedt etter gamle tradisjoner fra Calabria. Litt surhet. Middels chilismak. Modnet ca. To måneder. Passer i alle fasonger til charcuterietallerkener, buffeer, mottakelser etc. Diameter ca. 10 cm.