Kategorier
Salami, spanske
Salami, spanske
Salchichón Tierras Altas 200g
En spesialitet fra Duroc-grisen. Salchichón lufttørket i omtrent 40 dager i høylandet. En blanding av krydder og sherry gir den sin helt spesielle smak. Ta ut av emballasjen ca 10-15 minutter før servering.
Fuet, natural 170 g
Produsert i Val de Bianya, en del av Gerona-provinsen i Catalonia. Fuet er en tradisjonell pølse fra Catalonia. Her egner den seg i sin naturlige versjon til tapas, aperitiffer m.m
Fuet Vela, 160g
Liten lufttørket pølse med ujevn overflate bundet med hyssing. Finhakket med krydder.
Sarta Picante 200 gr
Liten deilig og rik chorizo i U-form med pimentón og hvitløk fra vår produsent Alejandro i Rioja. Uten farging og konservering og med fin pikant ettersmak.
Chorizo Classic 200 gr
Deilig liten paprika- og hvitløkschorizo i karakteristisk U-form fra vår produsent Alejandro i Rioja. Den er fri for farge- og konserveringsmidler og har en vakker mørkerød farge. Gir små faste skiver. Karakteristisk deilig pimentónsmak.
Chorizo Collar Fort 280 gr
Sterk liten middels hakket chorizo med spansk paprika pimentón med god sterk smak. U-formet og halvfast konsistens som gir små skiver. Perfekt til tapas, eggeretter og supper.
Sobrasada Casera, 380 gr.
Casera betyr hjemmelaget. Denne Sobrasadaen, som har sin opprinnelse på Mallorca, er husets oppskrift.
Chorizo de Bellota, 250g ØKO
Chorizo laget av 100 % rent Ibèrico Bellota-kjøtt. Kun økologisk produsent. Denne chorizoen har ingen tilsetningsstoffer eller fargestoffer. Flott for snacks, aperitiffer, smørbrød etc
Chorizo cular Ibérico Bellota ØKO ca 1kg
Økologisk chorizo produsert av kjøtt av 100 prosent ren svartfotgris.
Salchichón Iberico Bellota ØKO 1 kg
Salchichón laget av økologiske Ibérico Bellota svartfotgriser som har levd eikenøttfritt i Montanera-perioden.
Chorizo Iberico Capa Negra ca 1 kg
En fin grovhakket chorizo med bacon og svinekjøtt. Kan brukes som den er til en charcuterietallerken eller varme retter.
Magno, chorizo 1 kg
Rustikk grovhakket chorizo laget av fint svinekjøtt med spansk paprika og hvitløk. En ekte håndverkschorizo på nivå med de beste italienerne. Gir fine, gode halvstore skiver.
Troncal chorizo 1,2 kg
Finhakket chorizo i Pamplona-stil med paprika og hvitløk. Det er en mørk, delikat håndverks chorizo uten farging eller konservering. Gir gode halvstore skiver i veldig fast konsistens og med delikat, litt søtlig smak.
Chorizo Pamplona 1,5 kg
Finhakket middels sterk chorizo med spansk paprika pimentón. Lager halvstore skiver. Godt supplement til spanske pølser. Kan også brukes i salater, det varme kjøkkenet og stekes i f.eks. Tortilla, paella etc
Chorizo Cular 1,9 kg
Grovhakket sterk chorizo med spansk paprika pimentón. Gir halvstore skiver, en chorizo med god og særegen smak, som er svært nyttig til pølser, smørbrød med mer.
Kalkun Chorizo 1,7 kg
En kombinasjon av de gamle spanske tradisjonene med å lage chorizo med kalkun og and... Trenger vi si mer? Å velge andefett til tilberedning gir en helt annen oppfatning av kalkun som alternativ pålegg. Uten svinekjøtt. Kun 15 % fett pr 100 g
Kalkun pølse ca 2 kg
FANTASTISK - å blande det magre kalkunkjøttet med andefett og et hint av andekjøtt gir denne pølsen en helt suveren smak.