Kategorier
Hvitmuggost
Hvitmuggost
Brie de Meaux Ren.Guillard 3kg
AOP Brie de Meaux. Renard Guillard er en av få Brie de Meaux AOP-produsenter. Produksjon, gjeting og dyrenes fôr skiller de ulike produsentene fra hverandre. Fin halvmodnet ost med mye karakter.
Brie Royal m/trøffler 975 g
Råmelk Brie med fyll av franske trøfler. En delikat opplevelse.
Brie de Meaux AOC ca. 3 kg
Med sin hvite farge med rødlige nyanser, med sin myke kremete konsistens og områdets spesielle smak, har den vunnet flere gullmedaljer. Sølv i 2014.
Brillat Savarin 500 gr
Hvittmuggost av kumelk fra Fromagerie Delin i Bourgogne mellom Lyon og Dijon. Delin har vunnet flere priser og medaljer blant annet for denne trippelkrem-delikatessen.
Brillat Savarin ØKO 200g
Philippe Delin er 3. generasjon i produksjonen av Brillat Savarin. Nå er den elskede Brillat Savarin også tilgjengelig i en økologisk versjon, osten er en trippel-krem (eller 3 ganger krem) og kjent for sin mykhet og skarpe smak.
Coulommiers 450 gr.
Håndlaget råmelkeost fra den prestisjetunge ostefamilien Dongé. Tradisjoner som er opprettholdt gjennom 3 generasjoner. Fløyelsmyk med en liten skarphet når den modnes.
Camembert av Bøffelmelk 300g
En hvitmuggost fra Piemonte. Bøffelmelken gjør den kritthvit inni, kremet, blir flytende etter lang tid i romtemperatur. Utrolig deilig og myk smak. Til enhver ostetallerken, til salat, smørbrød etc
Camembert AOC 250 gr
Denne råmelken Camembert har vunnet gullmedalje i 2003/2004, sølv i 2005. Produsert av råmelk fra kyr fra Normandie
Camembert ØKO 250 g
Rå melk Camembert fra Normandie. Modnet på ca. 16 dager. Denne økologiske versjonen avslører flere nyanser i smaken. Sølv i WCA2023.
Cremeux de Bourgogne m/trøfler 200g
Cremeux de Bourgogne er en trippelkrem. Her er en versjon fylt med 3% sommertrøffel = Tuber Aestivum Vitt.
St Marcellin à la Lyonnaise 80gr
Liten ost med stor personlighet. Saint Marcellin er fra Dauphine-området i Rhône-Alpes. Råmelkeost som utvikler seg fra myk og kremet til å utvikle flere og flere smaksnyanser og bli tørrere.
Brunet 240 gr, geitost
Kremet geitost fra Piemonte med en behagelig mild og lett syrlig smak. Den har ru overflate og hvit kjerne.
La Tur 3-mælksost 220 g
Hvitmuggblandet ost fra meieriet Alta Langa i Piemonte laget på melk fra kyr, sauer og geiter. Overflaten og skorpen er rynkete og kremete og kjernen er vakkert elfenbenshvit og deilig myk.
Toma Fresca 2-melksost 300 gr
Toma er en fellesbetegnelse for gårdsost laget i nord Italia, spesielt området rundt Piemonte og Lombardi. De produseres etter gamle håndverkmessige metoder. Denne ost av ku og får kommer fra Langhe området i Piemonte, den er frisk, rund litt syrlig
Rocchetta, 3-melksost 300 g
Velsmakende 3-melkost fra Piemonte. Hvitskimmelost av ku/får/geit med hvit kjerne. Den er lett gjenkjennelig med sin rynkede overflate. En spennende ost som utvikler seg meget bra. 10-12 dagers modning.
Hvit kornblomst ECO 700 g
Hvit Kornblomst er en myk, kremet og mild hvitmuggost som lagres i ca. 10 dager. Thise bruker en spesiell syrekultur for å produsere den fine og balanserte smaken og teksturen til denne nydelige osten.