![Brie Ermitage ca 3 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/4d1d82c91cfc68f1b33cea429907fde5-image.jpeg)
Kategorier
Hvitmuggost
Hvitmuggost
![Brie Ermitage ca 3 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/4d1d82c91cfc68f1b33cea429907fde5-image.jpeg)
![Brie de Meaux Ren.Guillard 3kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/dc261b1da510a6d82e8e5ad5b9bec626-image.jpeg)
Brie de Meaux Ren.Guillard 3kg
AOP Brie de Meaux. Renard Guillard er en av få Brie de Meaux AOP-produsenter. Produksjon, gjeting og dyrenes fôr skiller de ulike produsentene fra hverandre. Fin halvmodnet ost med mye karakter.
![Brie Royal m/trøffler 975 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/3db55bff091f7f942f72ed8ec43ca8a2-image.jpeg)
Brie Royal m/trøffler 975 g
Råmelk Brie med fyll av franske trøfler. En delikat opplevelse.
![Brie de Meaux AOC ca. 3 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/6b1e68d6773d80e711291e0963837478-image.jpeg)
Brie de Meaux AOC ca. 3 kg
Med sin hvite farge med rødlige nyanser, med sin myke kremete konsistens og områdets spesielle smak, har den vunnet flere gullmedaljer. Sølv i 2014.
![Brillat Savarin 500 gr](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/80d4d939cb0cf14487f10979a3e70aff-image.jpeg)
Brillat Savarin 500 gr
Hvittmuggost av kumelk fra Fromagerie Delin i Bourgogne mellom Lyon og Dijon. Delin har vunnet flere priser og medaljer blant annet for denne trippelkrem-delikatessen.
![Brillat Savarin ØKO 200g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/42d7340ef054f1df5338c4f4b944bcd6-image.jpeg)
Brillat Savarin ØKO 200g
Philippe Delin er 3. generasjon i produksjonen av Brillat Savarin. Nå er den elskede Brillat Savarin også tilgjengelig i en økologisk versjon, osten er en trippel-krem (eller 3 ganger krem) og kjent for sin mykhet og skarpe smak.
![Coulommiers 450 gr.](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/75c2653e9cd1d77ef75d34790d28bd64-image.jpeg)
Coulommiers 450 gr.
Håndlaget råmelkeost fra den prestisjetunge ostefamilien Dongé. Tradisjoner som er opprettholdt gjennom 3 generasjoner. Fløyelsmyk med en liten skarphet når den modnes.
![Camembert av Bøffelmelk 300g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d12fab66aa07cacdde7a34471777bc9d-image.jpeg)
Camembert av Bøffelmelk 300g
En hvitmuggost fra Piemonte. Bøffelmelken gjør den kritthvit inni, kremet, blir flytende etter lang tid i romtemperatur. Utrolig deilig og myk smak. Til enhver ostetallerken, til salat, smørbrød etc
![Camembert AOC 250 gr](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/ade82b986188bd81de0ed3aec219a69f-image.jpeg)
Camembert AOC 250 gr
Denne råmelken Camembert har vunnet gullmedalje i 2003/2004, sølv i 2005. Produsert av råmelk fra kyr fra Normandie
![Camembert ØKO 250 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/4158a338cc43616314ccdacdc8626264-image.jpeg)
Camembert ØKO 250 g
Rå melk Camembert fra Normandie. Modnet på ca. 16 dager. Denne økologiske versjonen avslører flere nyanser i smaken. Sølv i WCA2023.
![Cremeux de Bourgogne m/trøfler 200g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/1577c1edc7bb5cfebca54bb8504b95c6-image.jpeg)
Cremeux de Bourgogne m/trøfler 200g
Cremeux de Bourgogne er en trippelkrem. Her er en versjon fylt med 3% sommertrøffel = Tuber Aestivum Vitt.
![St Marcellin à la Lyonnaise 80gr](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/2f7e07e4ad11d7230cba2739d2547be6-image.jpeg)
St Marcellin à la Lyonnaise 80gr
Liten ost med stor personlighet. Saint Marcellin er fra Dauphine-området i Rhône-Alpes. Råmelkeost som utvikler seg fra myk og kremet til å utvikle flere og flere smaksnyanser og bli tørrere.
![Brunet 240 gr, geitost](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/a23d66559408a58c8be5683f860c4fdd-image.jpeg)
Brunet 240 gr, geitost
Kremet geitost fra Piemonte med en behagelig mild og lett syrlig smak. Den har ru overflate og hvit kjerne.
![La Tur 3-mælksost 220 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c3c0714441ad1fc6942825ea79d69907-image.jpeg)
La Tur 3-mælksost 220 g
Hvitmuggblandet ost fra meieriet Alta Langa i Piemonte laget på melk fra kyr, sauer og geiter. Overflaten og skorpen er rynkete og kremete og kjernen er vakkert elfenbenshvit og deilig myk.
![Toma Fresca 2-melksost 300 gr](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/bebbb511183d6f5790d425452d101ae8-image.jpeg)
Toma Fresca 2-melksost 300 gr
Toma er en fellesbetegnelse for gårdsost laget i nord Italia, spesielt området rundt Piemonte og Lombardi. De produseres etter gamle håndverkmessige metoder. Denne ost av ku og får kommer fra Langhe området i Piemonte, den er frisk, rund litt syrlig
![Rocchetta, 3-melksost 300 g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/b2b1bada171d9f00b40a468c53781093-image.jpeg)
Rocchetta, 3-melksost 300 g
Velsmakende 3-melkost fra Piemonte. Hvitskimmelost av ku/får/geit med hvit kjerne. Den er lett gjenkjennelig med sin rynkede overflate. En spennende ost som utvikler seg meget bra. 10-12 dagers modning.