Kategorier
Oppskåret spekemat
Oppskåret spekemat
Caña de lomo CN 80 gr
Capa Negra har sin flokk med Iberico Bellota-griser i Jabugo.
Chorizo Iberico CN 80 gr
Capa Negra har sin flokk med Iberico Bellota-griser i Jabugo. Den har blitt valgt til den 3-stjerners Michelin-kokken Martí Berasategui som partner på grunn av smaken av kjøttet. Lufttørket i minimum 90 dager Ideell til charcuterietallerkener, aperitiffer
Salchichón Ibérico CN 80 gr
Capa Negra har sin flokk med Iberico Bellota-griser i Jabugo. Den har blitt valgt til den 3-stjerners Michelin-kokken Martí Berasategui som partner på grunn av smaken av kjøttet.
Paleta Ibérica CN 80g
Paleta er beinet på grisen, ikke skinken (låret). Det er oppskåret kjøtt fra forbenet, med den deilige nøttesmaken av Ibérico. Selve paletten har vært tørket i minimum 15 måneder.
5J Iberico Bellota slice 70 g
5 Jotas er et av de mest kjente selskapene i Spania innen produksjon av Iberico Bellota.
Skivet Serrano, 24 mdr., 85 g
Oppskåret serranoskinke fra en av Spanias fremste produsenter. Gjennomsnittlig modnet i 24 måneder. 6 plater.
Serrano i skiver 85 gr
Serrano skinke. Saltet, lufttørret og modnet ca. 12 måneder.
Skivet Mangalica 85g
Deilig skivet Mangalica. Mangalica er en helt spesiell grisrase med smakfullt kjøtt, som skyldes marmorering av fett som dannes under grisens oppvekst.
Parmaskinke DOP, 24 mnd, i skiver, 90g
Oppskåret parmaskinke (DOP) fra Zuarina i Parmaskinkebyen over dem alle, Langhirano i Parma i provinsen Emilia-Romagna. 24 måneders aldring og ingenting annet enn rent svinekjøtt og litt salt - ingen tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.
Magno i skiver, 100 g
Rustikk grovhakket chorizo laget av fint svinekjøtt med spansk paprika og hvitløk. Et skikkelig håndverkskor. Gir fine, gode halvstore skiver. Meget fast konsistens, helt uten tilsetningsstoffer og med svært aromatisk smak. For ekte chorizo-elskere!
Troncal i skiver, 100 g
Finhakket chorizo i Pamplona-stil med paprika og hvitløk. Det er en mørk, delikat håndverks chorizo uten farging eller konservering. Gir gode halvstore skiver i veldig fast konsistens og med delikat, litt søtlig smak.
Skivet Fennikelsalami 400 gr
En fantastisk salami bør skjæres i tynne skiver. Et spennende supplement til de andre italienske salamiene og en av våre mest etterspurte.
Jamon Curado 500 g
Skinke som har modnet i 6 -7 måneder. For de som ønsker et mindre modnet produkt enn den typiske Serranoskinken. Holdbarhet etter åpning 4-5 dager.
Ventricina i skiver 500 gr
Nydelig italiensk Ventricina piccante i skiver for det travle kjøkkenet. Smak forskjellen mellom denne delikatessen og den nydelige spanske chorizoen. Passer til buffeer, smørbrød, charcuterietallerkener etc. Ca. 45 skiver.
Salame Napoli skivet 500 gr
Denne italienske spesialiteten Napoli-typen er en delikat salami. Den har et lite snev av røyk. Passer til buffet, smørbrød, charcuterietallerken etc. Ca. 65 skiver
Milano salami, skivet 500 gr.
En av de gamle tradisjonelle salamiene, fint balansert. Middels hakket med god og middels sterk smak. Passer til mottakelser, smørbrød, alle salgsbuffeter mm
Chorizo Cular, skivet 500 gr
Grovhakket sterk chorizo med spansk paprika pimentón. Gir halvstore skiver, en chorizo med god og særegen smak, som er svært nyttig til pølser, smørbrød med mer. 120 -130 stk per pakke.