Kategorier
Fastost
Fastost
Choix Gruyère AOP 6 måneder grovrevet 5 kg
Gruyère AOP produseres høyt oppe i Alpene, i en høyde på over 900 meter. Det er en mild Gruyère lagret i 6 måneder med en nydelig tekstur og konsistens.
Monte Vecchio 6 kg
Fra Piemonte og huset Castagna kommer denne fantastiske osten. Lagret i 6/8 måneder og med en tekstur og smak som minner om langtidslagret fjellost. Proteinekstrakt (minner om saltkorn) og en dyp smak med begynnende karamellsmak. En unik ost.
Caciotta peperoncino rosso "Sicilia", ca 3,5kg
Søt og delikat sauemelksost med deilig duft og smak av chili. God balansert.
Cantal Entre-Deux AOP ca 2 kg
Cantal på råmelk fra Auvergne-regionen. En hel ost veier 40 kg, og for å bli AOP-sertifisert må den oppfylle de nøyaktige målene.
Petit AGour - får 700 gr
Den fantastiske smaken med alle de varme nyansene må oppleves. Gullmedalje i sin klasse 2002. På baskisk betyr Agour - god dag eller velkommen.
Ubriaco d'Amore 2 kg
Ost som er modnet i de velrenommerte Amarone druer. La Casearia bruker en halvmodnet Monteveronese d'Allevo kumelksost. En av de italienske perler som kun har blitt beriket ved modningen i Amarone. Det gir den en unik smak. Fra Veneto i Italia.
Comté Extra 16 mdr 2,5kg
Langsom modning i hulene under St. Antoine fort i minst 16 måneder gir denne Comté sin helt spesielle smak slik at den skiller seg fra andre Comté oster.
Comté Fort St Antoine 3 kg
Langsom modning i hulene under St. Antoine forsterket fra 10 til 14 måneder gir denne Comté sin helt spesielle smak slik at den skiller seg fra andre Comté oster. Laget av kus råmelk. Finhet og dyp smak er kjennetegnene til denne osten. AOC
Die Alte Hexe 8 mdr. ca. 6 kg
Den sveitsiske alposten Alte Hexe er den eldre søsteren til Rote Hexe. En delikat upasteurisert kumelksost laget av fersk melk fra lokale bønder.
Appenzeller Extra-Würzig ca 6 kg
Appenzeller er både navnet og området hvor osten kommer fra. Rundt 1069 grunnla St.Gallen-klosteret provinsen Abbacella, nå kjent som Appenzeller.
Wilde Hilde ca 6,5 kg
Wilde Hilde er en lett krydret, behagelig fyldig, sterk og egenrådig ost fra meieriet Wängi. Den produseres der med stor omhu og lidenskap og foredles i 4 måneder i ostekjelleren i Beromünster.
Die Rote Hexe 5-6 mdr. ca. 6 kg
Den sveitsiske alposten Rote Hexe lagres i 5-6 måneder. Den er kremet og lett krydret på smak og passer akkurat når osten ikke skal være for sterk, men heller ikke for kjedelig.
Choix Gruyère AOP Alpage ca. 3,7 kg
Gruyère AOP Alpage produseres kun om sommeren, omtrent fra midten av mai til midten av oktober.
Choix Gruyère AOP Alpage ca 30kg
Gruyère AOP Alpage produseres kun om sommeren, omtrent fra midten av mai til midten av oktober.
Choix Gruyère AOP Réserve 10 md. 4 kg
Gruyère fra Fribourg-regionen i Sveits er kjent for sin AOP-beskyttede ost, som har røtter tilbake til 1115.
Choix Gruyère AOP Réserve 10 md. ca 33 kg
Gruyère fra Fribourg-regionen i Sveits er kjent for sin AOP-beskyttede ost som dateres tilbake til 1115.
Gruyère AOC 12 mdr. 3,8 kg
En ekte AOC Gruyère, som er hulelagret i 12 måneder. Gruyère er beskyttet og derfor bare fra den sveitsiske delen av Gruyère-området, ved kantonen Fribourg. Smaken bærer preg av den gamle ostekulturen som finnes i hulene.
Choix Gruyére AOP Old 14 md. 4 kg
Gruyère, som ligger i Fribourg-regionen i Sveits, er kjent for sin AOP-beskyttede ost med røtter tilbake til år 1115.
Choix Gruyère AOP Extra 18 md. ca 32 kg
Gruyère, som ligger i Fribourg-regionen i Sveits, er kjent for sin AOP-beskyttede ost med røtter tilbake til år 1115.
Choix Gruyère AOP Extra 18 md. 4 kg
Gruyère, som ligger i Fribourg-regionen i Sveits, er kjent for sin AOP-beskyttede ost med røtter tilbake til år 1115.
Choix Gruyère AOP Extra Old 22 md. 4 kg
Gruyère extra old er et ekte mesterverk og lagret i lang tid, minst 22 måneder.
Choix Gruyère AOP Extra Old 26 md. 4 kg
Gruyère lagret i 26 måneder.
Vesterhavsost 1,5 kg ØKO
Modnet i minimum 12 måneder, så langt vest du kan komme, og med Bovbjerg Fyr og det frådende Vesthavet som nærmeste naboer.
Vesterhavsost HEL ØKO, ca 6,5 kg
Helt hjul! Modnet i minimum 12 måneder, så langt vest du kan komme, og med Bovbjerg Fyr og det frådende Vesthavet som nærmeste naboer.
Queso al Romero 2,2 kg
Firkantet fast ost, produsert i Alicante-området, av melken fra Murciano-Granadino-geiten.
Los Cameros 3-melksost m. rosmarin. 6 mnd 3,3 kg
En lagret tremelksost med rosmarin - fra Làcteos Martinez i La Rioja, som lager de mest fantastiske spanske bondeostene.
Manchego DOP ca 3 kg (3mnd)
Det er en fast tørr saueost, med en lett gjennomtrengende smak og en overflod av aromaer.
Manchego DOP Artequeso 3 kg Curado (6mnd)
Delikat ost laget av råmelk. Osten produseres på en liten familiegård i nærheten av Toledo. Det brukes kun melk fra familiens egen saueflokk, og det er ekte håndarbeid. Fantastisk, rik smak med mange nyanser. Modnet i 6 mnd.
Manchego DOP Extra 3 kg (9-12mnd)
Manchego extra produseres i La Mancha, av melk fra Manchega-sauen og lagres deretter i 9 - 12 mnd.
Past. Manchego DOP Extra 3 kg (9-12 mnd)
Ekstra lagret Manchego med en lagringstid på 9-12 måneder. Pasteurisert melk fra Manchega sauer i La Mancha-området. Vakker fiskebensmønstret struktur i skorpen fra gresset som osten pakkes inn i mens den modnes.
Manchego Artequeso DOP 12 måneder Añejo, ca 3kg
Manchego Añejo fra meieriet Artequeso i provinsen Toledo i La Mancha har blitt lagret i 12 måneder. De bruker kun upasteurisert melk fra familiens egne Manchega-sauer som beiter rundt familiegården.
3-melk ost 6 måneder 3,3 kg, Los Cameros
En blandet ost fra Rioja i Spania. En blanding av kumelk, sauemelk og geitemelk. Lagret i ca 6 måneder og vasket i olivenolje. Det danner en naturlig skorpe. Den kan ha små hull i osten, den er lett gulaktig med intens smak og hint av de forskjellige melk
Moliterno al tartufo (trøffel pecorino) hel ca 5 kg
Vår trøffelpecorino har en raus smak av trøffel, flotte svarte marmorsprekker igjennom hele osten. Sødmen fra osten kombinert med trøffelsmaken sitter lenge igjen i ganen.
Parmigiano Reggiano DOP 150 gr x 15 stk
Den ekte parmesanosten. Navnet er beskyttet og osten produseres i et klart definert område av råmelk fra lokale kuer, som kun må fôres med gress og høy.
Parmigiano Reggiano DOP 2 kg
Den ekte parmesanosten. Navnet er beskyttet og osten produseres i et klart definert område av råmelk fra lokale kuer, som kun må fôres med gress og høy.
Parmigiano Reggiano DOP, 12mdr, 2kg
Ung og frisk 12 måneders parmesan som har en mer melkeaktig smak enn de normalt litt mer modne parmesanostene.
Parmigiano Reggiano DOP 2,3kg ØKO
Denne parmesanen har en rik og nyansert smak som gjør den unik i seg selv.
Parmigiano Reggiano DOP 24mnd., ca 5 kg
Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Parmesan produseres i Emilia-Romagna regionen og de beste produsentene kommer fra området rundt byene Parma og Reggio.
Parmigiano Reggiano DOP 30 mdr 2,5 kg ØKO
Huset Luigi Guffanti er kjent for sin elegante modning av flere velkjente oster. Deres Parmesan med 36 måneders lagring har en fantastisk balanse og forsterker de nuanser som gjør denne osten til en av italiens varemerker. Bestillingsvare.
Parmigiano Reggiano DOP 35 kg
Den ekte parmesanosten. Navnet er beskyttet og osten produseres i et klart definert område av råmelk fra lokale kuer, som kun må fôres med gress og høy. Osten lages fremdeles for hånd under stor kontroll og overvåkning.
Parmigiano Reggiano Scaglie 1kg
Luksusblanding av Parmigiano Reggiano høvlet i flak. (Scaglie betyr flak) Kun den rene osten, ingen skorper. Det betyr et minimum av svinn i forhold til hvis man selv river osten. Poser à 1 kg.
Frisk revet parmesanost 1 kg
Til gratinert, pastaretter, salater og på brød.
Grana Padano DOP 4 kg
Selges ofte som Parmesan som den ligner til forveksling. Den produseres over et større område i Po-dalen og det stilles ikke krav til kuenes fôr eller melkens opprinnelse og produksjonen er industriell.
Pecorino Bucaro Pepato 1 kg
Spennende fårost med hele pepperkorn. Fast med en annerledes sammensetting.
Pecorino Romano DOP 170 g x 12 stk
Den berømte romerske versjonen av saueosten Pecorino produseres fortsatt basert på de samme prinsippene som i det gamle Roma.
Pecorino Romano DOP, ca 1,75 kg
Pecorinio Romano er sannsynligvis en av de eldste italienske ostene. Den berømte romerske versjonen av saueosten Pecorino produseres fortsatt basert på de samme prinsippene som i det gamle Roma.
Pecorino Toscano 1,7 kg
Pecorino Toscano er en typisk fårost fra Toscana. Lagret i 4. måneder. Det er en fast skjæreost, hvor den fine balansen mellom fårmelk, løpe, salt og modning gir den en fyldig, kraftig og harmonisk smak. Litt av den tørre varianten.
Pecorino nel Fieno, høyost ca 1,3kg
Fra Emilia Romagna, siden 1985, har Romagna Terre valgt ut og produsert de beste tradisjonelle ostene laget av sauemelk. Denne osten, nel fieno dekket med høy, har en ren sauemelksmak med hint av høyet den har blitt modnet med.
Pecorino al tartufo Xtra 1,3kg
Siden 1985 har firmaet Romagna Terre i Emilia Romagna-regionen valgt ut og produsert de beste tradisjonelle ostene laget av sauemelk. Denne osten, al Tartufo, har minst 1 % trøffel. En ren sauemelksmak med deilig trøffel.
Pecorino al Tartufo, 1,3kg
Caseificio Il Fiorino bruker utelukkende lokal melk til sin osteproduksjon, dvs. melk fra sauene i Maremma-området i Toscana. Denne trøffelosten er veldig fint balansert mellom ostens egen smak og trøffelen som er tilsatt.
Pecorini med pepper (Pecorino primosale Pepe Nero), ca 3,5 kg
Den kan brukes både som bordost og på kjøkkenet. Pecorino kan kombineres med honning og syltetøy, utmerket som forrett eller annenrett i kombinasjon med andre retter
Torregio 1,5 kg
Torregio er en ost med en unik karakter. Laget av pasteurisert kumelk og modnet i spesielle modningskjellere hos Arrigoni, det eneste meieriet som produserer denne osten.
Ubriaco di Prosecco 1,5kg
Ekstraordinær spesialitet fra La Casearia Carpenedo. Navnet er en sammentrekning av Ubriaco og Prosecco, da osten er modnet i nettopp den sprudlende italienske vinen.