![Die Alte Hexe 8 mdr. ca. 6 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c9e9d08bd74513707529da1a76dd98fc-image.jpeg)
Kategorier
Fastost
Fastost
![Die Alte Hexe 8 mdr. ca. 6 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c9e9d08bd74513707529da1a76dd98fc-image.jpeg)
![Die Rote Hexe 5-6 mdr. ca. 6 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/a2267a8af81cab04cfa7900178d5e751-image.jpeg)
Die Rote Hexe 5-6 mdr. ca. 6 kg
Den sveitsiske alposten Rote Hexe lagres i 5-6 måneder. Den er kremet og lett krydret på smak og passer akkurat når osten ikke skal være for sterk, men heller ikke for kjedelig.
![Wilde Hilde ca 6,5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/e403fd0629c9b9e4eea85ac6c42be0bf-image.jpeg)
Wilde Hilde ca 6,5 kg
Wilde Hilde er en lett krydret, behagelig fyldig, sterk og egenrådig ost fra meieriet Wängi. Den produseres der med stor omhu og lidenskap og foredles i 4 måneder i ostekjelleren i Beromünster.
![Appenzeller Extra-Würzig ca 6 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d7f16f099dbd3e0e638ca84010947255-image.jpeg)
Appenzeller Extra-Würzig ca 6 kg
Appenzeller er både navnet og området hvor osten kommer fra. Rundt 1069 grunnla St.Gallen-klosteret provinsen Abbacella, nå kjent som Appenzeller.
![Monte Vecchio 6 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/f5c47cda8bc37f39a48686baf2312f39-image.jpeg)
Monte Vecchio 6 kg
Fra Piemonte og huset Castagna kommer denne fantastiske osten. Lagret i 6/8 måneder og med en tekstur og smak som minner om langtidslagret fjellost. Proteinekstrakt (minner om saltkorn) og en dyp smak med begynnende karamellsmak. En unik ost.
![Cantal Entre-Deux AOP ca 2 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/7d83f4ccb51b8a59ee2479141e4611f0-image.jpeg)
Cantal Entre-Deux AOP ca 2 kg
Cantal på råmelk fra Auvergne-regionen. En hel ost veier 40 kg, og for å bli AOP-sertifisert må den oppfylle de nøyaktige målene.
![Petit AGour - får 700 gr](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/aafde1e9a174238b0033375bf4fcc1d1-image.jpeg)
Petit AGour - får 700 gr
Den fantastiske smaken med alle de varme nyansene må oppleves. Gullmedalje i sin klasse 2002. På baskisk betyr Agour - god dag eller velkommen.
![Ubriaco d'Amore 2 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/52ae9bbbe4ba76c893854b146d02b411-image.jpeg)
Ubriaco d'Amore 2 kg
Ost som er modnet i de velrenommerte Amarone druer. La Casearia bruker en halvmodnet Monteveronese d'Allevo kumelksost. En av de italienske perler som kun har blitt beriket ved modningen i Amarone. Det gir den en unik smak. Fra Veneto i Italia.
![Caciotta peperoncino rosso](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/6655146b0d3a7b569c02adea1092dbe5-image.jpeg)
Caciotta peperoncino rosso "Sicilia", ca 3,5kg
Søt og delikat sauemelksost med deilig duft og smak av chili. God balansert.
![Comté Extra 16 mdr 2,5kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/15c4be2e2be910d3b2ac5c1a529e5c5b-image.jpeg)
Comté Extra 16 mdr 2,5kg
Langsom modning i hulene under St. Antoine fort i minst 16 måneder gir denne Comté sin helt spesielle smak slik at den skiller seg fra andre Comté oster.
![Comté Fort St Antoine 3 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8f3779f0b1e4f149af3c2fb396d05dfb-image.jpeg)
Comté Fort St Antoine 3 kg
Langsom modning i hulene under St. Antoine forsterket fra 10 til 14 måneder gir denne Comté sin helt spesielle smak slik at den skiller seg fra andre Comté oster. Laget av kus råmelk. Finhet og dyp smak er kjennetegnene til denne osten. AOC
![Choix Gruyère AOP Réserve 10 md. 4 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/385cca51034278b9dcbbbe3d512e7f6b-image.jpeg)
Choix Gruyère AOP Réserve 10 md. 4 kg
Gruyère fra Fribourg-regionen i Sveits er kjent for sin AOP-beskyttede ost, som har røtter tilbake til 1115.
![Choix Gruyère AOP Réserve 10 md. ca 33 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/fc73ca41faa8be0e357ef56c6afc4f86-image.jpeg)
Choix Gruyère AOP Réserve 10 md. ca 33 kg
Gruyère fra Fribourg-regionen i Sveits er kjent for sin AOP-beskyttede ost som dateres tilbake til 1115.
![Gruyère AOC 12 mdr. 3,8 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/1c48534df209b0f1e064a107e2c23d7d-image.jpeg)
Gruyère AOC 12 mdr. 3,8 kg
En ekte AOC Gruyère, som er hulelagret i 12 måneder. Gruyère er beskyttet og derfor bare fra den sveitsiske delen av Gruyère-området, ved kantonen Fribourg. Smaken bærer preg av den gamle ostekulturen som finnes i hulene.
![Choix Gruyére AOP Old 14 md. 4 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8644bf75badcf5150535da73b7ba92c3-image.jpeg)
Choix Gruyére AOP Old 14 md. 4 kg
Gruyère, som ligger i Fribourg-regionen i Sveits, er kjent for sin AOP-beskyttede ost med røtter tilbake til år 1115.
![Choix Gruyère AOP Extra 18 md. ca 32 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/1c03570084e61a7ba672d1fdcfe212d1-image.jpeg)
Choix Gruyère AOP Extra 18 md. ca 32 kg
Gruyère, som ligger i Fribourg-regionen i Sveits, er kjent for sin AOP-beskyttede ost med røtter tilbake til år 1115.
![Choix Gruyère AOP Extra 18 md. 4 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/de4a5ff604003bbce48e994a426bccb0-image.jpeg)
Choix Gruyère AOP Extra 18 md. 4 kg
Gruyère, som ligger i Fribourg-regionen i Sveits, er kjent for sin AOP-beskyttede ost med røtter tilbake til år 1115.
![Choix Gruyère AOP Extra Old 22 md. 4 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/e9d1401778f3cb4610fe01f2d66cad5f-image.jpeg)
Choix Gruyère AOP Extra Old 22 md. 4 kg
Gruyère extra old er et ekte mesterverk og lagret i lang tid, minst 22 måneder.
![Choix Gruyère AOP Extra Old 26 md. 4 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/3858c00cdc564952ff8079d9fbc7852c-image.jpeg)
Choix Gruyère AOP Extra Old 26 md. 4 kg
Gruyère lagret i 26 måneder.
![Queso al Romero 2,2 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/8ce19d0e6d82846343eb88132d753d0f-image.jpeg)
Queso al Romero 2,2 kg
Firkantet fast ost, produsert i Alicante-området, av melken fra Murciano-Granadino-geiten.
![Los Cameros 3-melksost m. rosmarin. 6 mnd 3,3 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d6a24254d974a46a2d43dbb21bfe5e51-image.jpeg)
Los Cameros 3-melksost m. rosmarin. 6 mnd 3,3 kg
En lagret tremelksost med rosmarin - fra Làcteos Martinez i La Rioja, som lager de mest fantastiske spanske bondeostene.
![Manchego DOP ca 3 kg (3mnd)](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/e048cef4a6a1e3725c3249ce9980a2d3-image.jpeg)
Manchego DOP ca 3 kg (3mnd)
Det er en fast tørr saueost, med en lett gjennomtrengende smak og en overflod av aromaer.
![Manchego DOP Artequeso 3 kg Curado (6mnd)](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/25cdd2ed5619c23bad444b48a14ef8b3-image.jpeg)
Manchego DOP Artequeso 3 kg Curado (6mnd)
Delikat ost laget av råmelk. Osten produseres på en liten familiegård i nærheten av Toledo. Det brukes kun melk fra familiens egen saueflokk, og det er ekte håndarbeid. Fantastisk, rik smak med mange nyanser. Modnet i 6 mnd.
![Manchego DOP Extra 3 kg (9-12mnd)](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/dd67bfa528b1929f39b74c4233b5e12b-image.jpeg)
Manchego DOP Extra 3 kg (9-12mnd)
Manchego extra produseres i La Mancha, av melk fra Manchega-sauen og lagres deretter i 9 - 12 mnd.
![Past. Manchego DOP Extra 3 kg (9-12 mnd)](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/49bb16af5270e88930804e2d5407b3e1-image.jpeg)
Past. Manchego DOP Extra 3 kg (9-12 mnd)
Ekstra lagret Manchego med en lagringstid på 9-12 måneder. Pasteurisert melk fra Manchega sauer i La Mancha-området. Vakker fiskebensmønstret struktur i skorpen fra gresset som osten pakkes inn i mens den modnes.
![Manchego Artequeso DOP 12 måneder Añejo, ca 3kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/e3992f469abc8802b3b94353deeecaed-image.jpeg)
Manchego Artequeso DOP 12 måneder Añejo, ca 3kg
Manchego Añejo fra meieriet Artequeso i provinsen Toledo i La Mancha har blitt lagret i 12 måneder. De bruker kun upasteurisert melk fra familiens egne Manchega-sauer som beiter rundt familiegården.
![3-melk ost 6 måneder 3,3 kg, Los Cameros](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/7354a315945eabbc4057e699a875b731-image.jpeg)
3-melk ost 6 måneder 3,3 kg, Los Cameros
En blandet ost fra Rioja i Spania. En blanding av kumelk, sauemelk og geitemelk. Lagret i ca 6 måneder og vasket i olivenolje. Det danner en naturlig skorpe. Den kan ha små hull i osten, den er lett gulaktig med intens smak og hint av de forskjellige melk
![Moliterno al tartufo (trøffel pecorino) hel ca 5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/cb27cd008f89d70853da93007682f14c-image.jpeg)
Moliterno al tartufo (trøffel pecorino) hel ca 5 kg
Vår trøffelpecorino har en raus smak av trøffel, flotte svarte marmorsprekker igjennom hele osten. Sødmen fra osten kombinert med trøffelsmaken sitter lenge igjen i ganen.
![Parmigiano Reggiano DOP 2 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/bbc5cb4ee64fd3fae2c5626434ae278f-image.jpeg)
Parmigiano Reggiano DOP 2 kg
Den ekte parmesanosten. Navnet er beskyttet og osten produseres i et klart definert område av råmelk fra lokale kuer, som kun må fôres med gress og høy.
![Parmigiano Reggiano DOP, 12mdr, 2kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/cbc57acbe37a4645180a3e4cb1b2da8a-image.jpeg)
Parmigiano Reggiano DOP, 12mdr, 2kg
Ung og frisk 12 måneders parmesan som har en mer melkeaktig smak enn de normalt litt mer modne parmesanostene.
![Parmigiano Reggiano DOP 2,3kg ØKO](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d78103c881cec64a8cb0b836319c4045-image.jpeg)
Parmigiano Reggiano DOP 2,3kg ØKO
Denne parmesanen har en rik og nyansert smak som gjør den unik i seg selv.
![Parmigiano Reggiano DOP 24mnd., ca 5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/e17af2107c7114a2a3a24c03db897f85-image.jpeg)
Parmigiano Reggiano DOP 24mnd., ca 5 kg
Parmigiano Reggiano er kongen blant de italienske ostene med en legendarisk smak som er verdsatt verden over. Parmesan produseres i Emilia-Romagna regionen og de beste produsentene kommer fra området rundt byene Parma og Reggio.
![Parmigiano Reggiano DOP 30 mdr 2,5 kg ØKO](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d77076521c87097dfa40aef9d8867a5d-image.jpeg)
Parmigiano Reggiano DOP 30 mdr 2,5 kg ØKO
Huset Luigi Guffanti er kjent for sin elegante modning av flere velkjente oster. Deres Parmesan med 36 måneders lagring har en fantastisk balanse og forsterker de nuanser som gjør denne osten til en av italiens varemerker. Bestillingsvare.
![Parmigiano Reggiano DOP 35 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/e768ffb522e9f23f49cb679ea1a32aaa-image.jpeg)
Parmigiano Reggiano DOP 35 kg
Den ekte parmesanosten. Navnet er beskyttet og osten produseres i et klart definert område av råmelk fra lokale kuer, som kun må fôres med gress og høy. Osten lages fremdeles for hånd under stor kontroll og overvåkning.
![Parmigiano Reggiano Scaglie 1kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/405cb86ad7a4b3ef117bed0e39d87f71-image.jpeg)
Parmigiano Reggiano Scaglie 1kg
Luksusblanding av Parmigiano Reggiano høvlet i flak. (Scaglie betyr flak) Kun den rene osten, ingen skorper. Det betyr et minimum av svinn i forhold til hvis man selv river osten. Poser à 1 kg.
![Frisk revet parmesanost 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/35e4e4efdd756375f72b9c183cfc5b60-image.jpeg)
Frisk revet parmesanost 1 kg
Til gratinert, pastaretter, salater og på brød.
![Grana Padano DOP 4 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/813837dd5766ab6bac3207668444e98c-image.jpeg)
Grana Padano DOP 4 kg
Selges ofte som Parmesan som den ligner til forveksling. Den produseres over et større område i Po-dalen og det stilles ikke krav til kuenes fôr eller melkens opprinnelse og produksjonen er industriell.
![Pecorino Bucaro Pepato 1 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/2347e1984f5a5eeb98b982d0f11af3cd-image.jpeg)
Pecorino Bucaro Pepato 1 kg
Spennende fårost med hele pepperkorn. Fast med en annerledes sammensetting.
![Pecorino Romano DOP, ca 1,75 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/715aae7dbf1904fd76033c1627d775a7-image.jpeg)
Pecorino Romano DOP, ca 1,75 kg
Pecorinio Romano er sannsynligvis en av de eldste italienske ostene. Den berømte romerske versjonen av saueosten Pecorino produseres fortsatt basert på de samme prinsippene som i det gamle Roma.
![Pecorino Toscano 1,7 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/135de11e376c3f7f47e210ec0414d0a5-image.jpeg)
Pecorino Toscano 1,7 kg
Pecorino Toscano er en typisk fårost fra Toscana. Lagret i 4. måneder. Det er en fast skjæreost, hvor den fine balansen mellom fårmelk, løpe, salt og modning gir den en fyldig, kraftig og harmonisk smak. Litt av den tørre varianten.
![Pecorino nel Fieno, høyost ca 1,3kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/cfa69ebdfc669be18c4a9523a82e7eb7-image.jpeg)
Pecorino nel Fieno, høyost ca 1,3kg
Fra Emilia Romagna, siden 1985, har Romagna Terre valgt ut og produsert de beste tradisjonelle ostene laget av sauemelk. Denne osten, nel fieno dekket med høy, har en ren sauemelksmak med hint av høyet den har blitt modnet med.
![Pecorino al tartufo Xtra 1,3kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/c969702efb4587a3727a240c4527d2b7-image.jpeg)
Pecorino al tartufo Xtra 1,3kg
Siden 1985 har firmaet Romagna Terre i Emilia Romagna-regionen valgt ut og produsert de beste tradisjonelle ostene laget av sauemelk. Denne osten, al Tartufo, har minst 1 % trøffel. En ren sauemelksmak med deilig trøffel.
![Pecorino al Tartufo, 1,3kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/45f5869dd5d78d5f6db1368738d89e2e-image.jpeg)
Pecorino al Tartufo, 1,3kg
Caseificio Il Fiorino bruker utelukkende lokal melk til sin osteproduksjon, dvs. melk fra sauene i Maremma-området i Toscana. Denne trøffelosten er veldig fint balansert mellom ostens egen smak og trøffelen som er tilsatt.
![Pecorini med pepper (Pecorino primosale Pepe Nero), ca 3,5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/fed056aa204265bd5fcefce0699c00ee-image.jpeg)
Pecorini med pepper (Pecorino primosale Pepe Nero), ca 3,5 kg
Den kan brukes både som bordost og på kjøkkenet. Pecorino kan kombineres med honning og syltetøy, utmerket som forrett eller annenrett i kombinasjon med andre retter
![Torregio 1,5 kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/b701f5f6d77978b5e2366166d950ae54-image.jpeg)
Torregio 1,5 kg
Torregio er en ost med en unik karakter. Laget av pasteurisert kumelk og modnet i spesielle modningskjellere hos Arrigoni, det eneste meieriet som produserer denne osten.
![Ubriaco di Prosecco 1,5kg](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/a0766b57c5178d92ca1aa69cfb48d066-image.jpeg)
Ubriaco di Prosecco 1,5kg
Ekstraordinær spesialitet fra La Casearia Carpenedo. Navnet er en sammentrekning av Ubriaco og Prosecco, da osten er modnet i nettopp den sprudlende italienske vinen.