Kategorier
Fersk ost
Fersk ost
Mozzarella julienne 3 kg
Les mer
Mozzarella i strimler fra Latteria Vesuviana utenfor Napoli nær Vesuv; et familieselskap som eksisterer i fjerde generasjon. Passer på pizza og til grateng.
Mozzarella i terninger 3 kg
Les mer
Mozzarella i små terninger fra meieriet Latteria Vesuviana i utkanten av Napoli ved foten av vulkanen Vesuv. Et familieselskap som i fire generasjoner har spesialisert seg på italienske meieriprodukter som mozzarella.
Ricotta 1,5 kg
Les mer
Denne ricottaen fra Valcolatte er myk i teksturen og ikke grynete eller smuldrete, slik ricotta ofte kan være. Smaken er mild, ren og frisk uten for mye syre i smak og ettersmak.
Mascarpone 2 kg
Les mer
Den søte italienske ferskostmascarponen er et biprodukt som vanligvis er laget av myse fra en annen ost, nemlig stracchino