Kategorier
Sjømat
Sjømat
Tunfisk i økologisk olivenolje 120 g
Tunfiskfilet i økologisk olivenolje fra Santa Catarina og Grøndals.
Tunfisk i fennikel og olivenolje 120 g
Tunfiskfilet med fennikel fra Santa Catarina og Grøndals.
Tunfisk i krydret olivenolje 120 g
Tunfiskfilet i middelhavskrydret olivenolje fra Santa Catarina og Grøndals
Tunfisk i ingefær og olivenolje 120 g
Tunfiskfilet med ingefær og olivenolje fra Santa Catarina og Grøndals.
Tunfisk i timian og olivenolje 120 g
Deilig tunfiskfilet i timian og olivenolje fra Santa Catarina og Grøndals.
Bonito del Norte 1,4 g
Bonito fra Biscayabukta i Spania. Det er albacore tunfisk (Thunus Alalunga). Egenvekt 1.850g, drenert vekt 1.400g
Bonito del Norte hvit tunfisk 250g
En av havets store delikatesser. Tunfiskfileter fra hvit FERSK tunfisk, ikke frossen. Fanget, kuttet, grillet og kokt i saltlake, tørket og renset, lagt i olivenolje.
Blekksprut, kokt, i skiver, 350g
Blekksprutarmer, ferdigkokte, kan brukes som de er eller tilberedes.
Blekksprut i skiver 500 g
Fra Stillehavet FAO-området 87 Denne blekkspruten er tilberedt og skåret i skiver og pasteurisert. Klar til bruk enten til tapas (bare drysset med pimentón) eller til salat, eller som en del av en paella Deilig og enkel å bruke.
Blekkskprut til steking 150g
Blekksprut spesielt egnet til steking eller grilling. Kan også brukes som den er (er ferdigkokt) Kan også brukes til Pulpo a la Gallega: kokte poteter i bunnen, skiver av blekkspruten over potetene og et dryss med pimentón.
Vongole, venusmuslinger 130g
Pasta alle vongole er en tradisjonell rett i Italia. Vongole kan brukes til mye mer, sauteres i pannen med hvitløk og serveres på toast, blandes i en salat eller bare følg tradisjonen i hvilken som helst pasta eller risotto. Disse er uten skall.
Boquerones, XV olivenolje 625g
Boquerones er verdenskjente, spesielt når de kommer fra Biscayabukta som disse gjør. Dette er spansk ansjos i extra virgin olivenolje. Smaken er dyp og rund. Konsistensen er hard, men myk når du spiser. en skikkelig delikatesse. Drenert vekt 500g.
Ansjos, saltet 500 g
En helt spesiell ansjos som har blitt modnet i salt i 6 måneder, dette gir den en unik balansert smak som ikke er kjent som den typiske ansjossmaken.
Blåskjell, Cozze in Salsa Piccante 1 kg
Middels store fine blåskjell i en krydret olje-vindressing med chili, pepper, persille og hvitløk. Til forrett alt godt fra havet, pastaretter, salater eller som snacks og tapas. Egenvekt 0,65 kg.
Blekksprut med oliven 1 kg
Skivet blekksprut fra store blekksprut i oljetilsmakt med vineddik, salt, sukker, hvitløk, persille og grovhakkede grønne oliven. God til salater, grillen og eventuelt forrett.
Blekksprut, Calamari Salsa Piccante 1 kg
Små hvite delikate blekksprut ( Loligo Vulgaris ) i pikant olje og edikklake rilsmakt med chili, pepper, hvitløk og persille.
Bottarga, mullet, 130/170g
Bottarga er en eldgammel tradisjon fra Sardinia og kan spores tilbake mer enn 3000 år til fønikernes tid. Mullet bottarga masseres for hånd for å fjerne luftlommer, deretter tørkes og herdes i havsalt.
Chipirones i eget blekk 111 g
Chipirones en su tinta, små spanske blekkspruter i eget blekk, er en klassisk pintxos-rett i det spanske Baskerland.
Blekksprut (chipirones) olivenolje 111g
De små blekksprutene, chipirones, er en klassisk spansk delikatesse, her i olivenolje.
Ansjos fra Biscayabukta 50g
Disse ansjosene er uten skinn og ben og har en nydelig ren smak av saltsaltet ansjos i olivenoljelake. Ren umami!
Yurrita Boquerones, Biscayabukten 50g
Boquerones al vinagre er en spansk spesialitet og klassiker; fersk ansjos modnet i eddik og deretter i extra virgin olivenolje.
Tunventresca 112g
Ventresca er den mykeste delen av tunfisken, fra magen. Lagt i olivenolje. Utrolig myk og deilig, smelter i munnen.
Ferskvannsmuslinger fra Galicia
Mejillones er en blåskjell med fint, fast oransjekjøtt som har en fin mykhet. Disse mejillonene er innkapslet i krydret escabeche og kan spises som de er eller brukes i varme og kalde retter.
Sardiner i olivenolje 120g
Sardiner, saltet og ha i olivenolje. Deilig til smørbrød, snacks, paier etc
Ansjospaté i tube à 60 gr.
Nydelig ansjospostei fra Talatta på Sicilia, som har fanget og behandlet ansjos i mer enn et århundre. Brukes for eksempel som smaksforsterker i sauser eller dressinger o.l. Ansjosen fiskes i Kantabrihavet, som utgjør den sørlige delen av Biscayabukta.
Ansjos i olivenolje 720 gr
Lekre ansjosfiléer i en god olivenolje. Godt tilbehør til et stykke landbrød med smør / egg, og som appetittvekker, med kapers pået stkke landbrød.
Ansjoser m/kapers 95g
Lekre ansjosfiléer i en god olivenolje med pikant smak tilsatt kapersfrukter. Kan anvendes med et stykke godt landbrød, smør og egg, eller som en liten appetittvekker. Drenet vekt 95 gr.
Ansjoser m/chili 95 gr
Lekre ansjosfiletér i en god olivenolje pikant tilsmakt med chili. Meget godt på en bit landbrød med smør, med egg eller som en appetittvekker. Drenert vekt 95g.
Ansjoser i olivenolje 95 gr
Lekre ansjosfiletér i en god olivenolje. Kjempegodt til et stykke landbrød med godt smør, til egg, appetittvekker, med kapers på en bit grovbrød, som en smaksforsterker til fiskeretten.
Ansjosfilét i olivenolje, 50g
Ansjosen er fanget i Atlanterhavet og smaker utmerket, for eksempel på et godt stykke toast med noen dråper sitron på.
Garum ansjoskonsentrat 1 L
Garum, ansjosjuice er et ekstrakt av vannet ansjos har vært i, den filtreres og tappes på flaske, gir en intens smak av ansjos.
Sardiner i olivenolje med sitron 120 g
Sardinene fiskes i det nordøstlige Atlanterhavet og har en fin fast og delikat tekstur
Sardiner uten skinn og bein, 120g
Skinn og utbenede sardiner i olivenolje. Fiske i Atlanterhavet. Deilig fast konsistens.
Sardiner i olivenolje 120g
Sardiner (uten hode) i olivenolje. Fra Nordøst-Atlanteren.
Sardinfileter i tomatsaus 120g
Sardinfileter i tomatsaus. For tapas, snacks, smørbrød, etc
Sardinpatè, 65 g
Portugiserne spiser typisk sardinpostei til frokost på toast, men også i smørbrød til lunsj eller som et lite mellommåltid før middag.
Tunfisk i olivenolje med sitron 120 g
En veldig mør og delikat tunfisk fanget i Atlanterhavet og filetert på Conserveira do Sul i Sør-Portugal. Etter filetering legges den i et lag olivenolje og sitronskiver, noe som gir en herlig avrundet smak.
Makrellfilet, portugisisk oppskrift, 120g
Makrellfilet tilberedt etter portugisisk oppskrift i olivenolje med løk, gulrøtter, nellik, chili og krydder. FAO 27 Nordøst-Atlanteren.
Makrelfilet curry og chili 120g
Makrellfileter i olivenolje krydret med karri og chili (piri-piri). For snacks, tapas, smørbrød etc
Makrelfilet, sitrontimian 120g
Makrellfilet i olivenolje med sitrontimian, nydelig frisk og annerledes smak. Brukes som tapas, snacks, i smørbrød etc
Makrellfilet sennepssaus, 120g
Makrellfilet i en fin krydret sennepssaus.
Makrellfilet, middelhavsoppskrift 120g
Makrellfilet etter middelhavsoppskrift med olivenolje og oregano. For tapas, snacks, smørbrød etc
Hestemakrellfilet i olivenolje 120g
Hestemakrell i en blanding av olivenolje, persille og hvitløk. Deilig som den er, til tapas, snacks, smørbrød mm
Blekk 16 gr 4x4 gr
Til sauser i fiske- og sjømatretter, til svart risotto eller svart paella, svart pasta, svart pizza eller svart brød (berikende smak), is eller kaker.