Kategorier
Syltetøy, frukt og honning
Syltetøy, frukt og honning
Calugi honning med sommertrøffel 40 g
Honning smaksatt med sommertrøffel – en delikatesse fra Stefania Calugi og en gastronomisk spesialitet som er helt unik i smak og følelse.
Fiken- og mandelrull 180g
Fint og praktisk tilbehør til ost, charcuteri-tallerkener eller bare som snacks. Skjær i tynne skiver og server. Oppbevares i kjøleskapet etter åpning.
Akasiehonning, 200 g
Utrolig velduftende og smakfull akasiehonning fra Le Querce i Piemonte. Den dufter lett av vårblomster og bivoks, og smaken er silkeaktig og søtlig med toner av mandler og vanilje.
Kastanjehonning 1 kg
Suverene smaksbomber fra Piemonte. Lukter og smaker så biene surrer. De suverene smakene fra Piemonte. Lukter og smaker så biene surrer.
Akasiehonning 1 kg
Deilig akasiehonning fra Le Querce i Piemonte.
Kvedemarmelade 240 gr.
En ganske fantastisk smaksopplevelse fra Malaga. Denne kvedemarmeladen er fast i formen, nesten som en gelé, men helt skånsom mot ganen.
Fikensyltetøy 130 g
Dette syltetøyet er laget av en spesiell type fiken Pajarero som er fra Extremadura i Spania. Det er blandet sitronblomsthonning i syltetøyet og dette gir en helt spesiell smak.
Tomatmarmelade 130 g
Nydelige spanske tomater (48%) som syltetøy. Produsenten anbefaler å spise den sammen med geitost, ferskost, Foie Gras, Yougurt og til baking og dessertpålegg. Ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.
Pæremarmelade m/Lambrusco 120g
Denne nydelige pæremarmeladen er saltet 32% Lambrusco fra Mantova DOC. Sammen med sitron og krydder gjør den et nydelig tilbehør til både kjøttprodukter og oster, spesielt blåmuggost.
Fiken kompott, Prunotto 110 g
Kompott på fersk italiensk fiken og rørsukker.
Gelatina di Balsamica, 110g
Denne geléen er laget av DOP-sertifisert Aceto Balsamico fra Modena. Ingen tilsetningsstoffer eller fargestoffer. Produsenten anbefaler det spesielt for Parmigiano Reggiano
Gelatina di Moscato 110 g
Laget av muscateldruer rett etter innhøstingen. 54 %. Kun rørsukker og pektin tilsettes. Ingen fargestoffer eller tilsetningsstoffer. Produsenten anbefaler det som tilbehør til spesielle saueoster.
Babyferskner isursøt lake 300g
Peschiole i Agrodolce. Babyfersken i sursøt saltlake. Brukes bl.a. som aperitiff, syrlig til måltider med mer. Drenert vekt 110 gram Peschiole i Agrodolce.
Babyferskner i sursøt lake 1,6
Peschiole i Agrodolce. Babyfersken i sursøt saltlake. Brukes bl.a. som aperitiff, syrlig til måltider med mer. Tømt vekt 1,0 kg. Peschiole i Agrodolce.
Konfiterte sitroner 500 g
Et fantastisk smakfullt produkt som inviterer til kreativitet på kjøkkenet. Bruk sitronene til både kjøtt og fisk samt i salater mm.
Konfiterte sitroner 2,5kg
Marokkanske sitroner i saltlake, "Citrons confits", kan spises som de er eller et fint tilbehør til tajiner, gryteretter, fisk mm.
Kvedesyltetøy 1,5 kg
En fantastisk opplevelse, syltetøy i fast form, men skånsomt for smaken. En spesialitet som fremhever smaken av gode oster, den er vanskelig å klare seg uten når du først har prøvd den.
Tomatmarmelade 950g
Nydelige spanske tomater (48%) som syltetøy. Produsenten anbefaler å spise den sammen med geitost, ferskost, Foie Gras, Yougurt og til baking og dessertpålegg. Ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.
Fikensyltetøy 950g
Dette syltetøyet er laget av en spesiell type fiken Pajarero som er fra Extremadura i Spania. Det er blandet sitronblomsthonning i syltetøyet og dette gir en helt spesiell smak. Leverandøren anbefaler det som tilbehør til ost, til kjøttretter, desserter..